Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2012, 07:40:51
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Deci continuati sa ma insultati direct , cu toate ca am incercat sa opresc difuzarea anumitor informatii care va deranjeaza ! Ma refer la threadul de la topicul de Stiri , dar dvs. si colegii dvs catolici patrundeti pe acest thread dedicat BISERICII ORTODOXE , vorbiti in batjocura , cu aroganta , acuzand dupa bunul plac . Deci , cum se pare nu liniste cautati ci , altceva . In consecinta , veti suporta rodul judecatilor si acuzelor dvs.
M-ati inteles gresit. In consecinta, imi cer scuze, nu s-a vrut nici o insulta. De ce nu puteti accepta ca e bine sa va puneti in locul CELUILALT? Subiectivi suntem cu totii, dar tot cu totii ar trebui sa ne luptam cu asta. Pareti angrenat intr-o frenezie anti-"heterodoxa", si despre asta era de fapt vorba, ca ma asteptam sa fiti deasupra acestui foarte bazal nivel al manifestarii atasamanetului la o cauza. Chiar nu vreau sa imi fac "dusmani", fie si virtuali, si la fel de mult, nu vreau ca oamenii sa ramana cu impresii gresite despre credinta mea; ideea de batjocura/aroganta nu incape, cu siguranta nu in postarile mele sau ale fratilor catolici. Cum foarte corect a pus problema fratele Mihai, nu e crestinesc sa ataci, pentru a n-a oara, la nivel tabloidic, credinta altuia. Da, pedofili, simoniaci, tradatori ai tainelor, masoni infiltrati si alte gunoaie au fost, sunt si vor fi in toate confesiunile, de la nestorieni la catolici si de la ortodocsi la anglicani. Asta nu e motiv de inveninat niste relatiiumane, fie ele si virtuale, si, mai important, de terfelit chipul credintei scumpe fiecaruia din noi. Adica felul in care Il vedem pe Dumnezeu.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11