Citat:
În prealabil postat de maria32
Poate sa-mi arate si mie cineva UNDE? in care propozitie din cele scrise de mine am indemnat eu pe cineva la ceva? Una este sa spui ce parere ai si alta este sa spui ASA AR TREBUI SA FACI!
|
Este bine sa vb la singural cand emiti niste prezumtii,mai ales ca sunt nascute din experienta personala(bunicile tale, experientele tale).Deoarece dupa cum vezi altii au experientele lor,nu imi permit sa ma spovedesc online dar te asigur ca familia mea are experiente si stari de sanatate foarte diferite de ce ai intalnit in familia ta(vezi si bunicile Dianei)!
Care va fi relatia unui individ cu frigul daca la doar 1 an de zile era in pericol de a muri de pneumonie dubla??Iti zic eu, va fi sensibil si se va imbolnavi des,chiar si cu 4 sube pe el... Povestile cu fuste fara pantaloni,uneori chiar si fara chiloti sunt de domeniul istoriei,oamenii sunt mult mai bolnavi si sensibili in noile generatii; ceea ce puteau altii face in vremuri apuse nu se potriveste tuturor!
Interventia mea nu se vrea un atac personal ci doar o corectie la ceea ce vrei sa aplici la scara mare,exista particularitati iar oamenii nu se nasc cu toti parametrii egali la nastere!!!De aici idea de a vb numai in numele personal.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Last edited by Yasmina; 16.05.2012 at 18:08:33.
|