![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
momentan e plin! cum ar putea sa fie gol, daca urmeaza, in viitor, sa fie golit? Iadul este plin de cei decedati, simbolic vorbind fiind vorba de mormant.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din Apocalipsa tata , care este cea mai interpretabila din toata scriptura ... cate metafore sunt acolo, de zici ca au scris-o fratii Grimm. Hai, mai taie din ele da-le ... PS : Citat:
din cate stiu eu se face mai mult fum cand flacara se stinge, si automat iese mai mult fum, oare nu este amintirea modului in care au pierit cei de atunci, la doua venire, care ramane vesnica in mintea celor mantuiti ? "9. Ei vor lua ca pedeapsă pieirea veșnică de la fața Domnului și de la slava puterii Lui," Oricum cand va venii Hristos , lucrurile vor fii clare ... iar eu sincer m-am cam saturat sa despic firul in patru ... tata, fiecare sa creada ce vrea ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai dragostea lui Dumnezeu ii chinuie, dar oare dragostea lui Dumnezeu produce si fum? asta stau si ma intreb. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Haideti ca nu e asa, osutafarauna a exprimat clar ca duhul (suflarea de viata ruach) insufleteste trupul. Dumnezeu a suflat principiul vital, duhul Sau, in narile lui Adam, incat acesta a devenit un suflet viu. Duh + trup = suflet. Nu i-a suflat direct suflet in nari ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
I-a suflat SUFLARE DE VIAȚĂ, nu sânge. Cred că te-ai încurcat tu. Mai citește o dată Facerea 2,7.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sufletul e in sange, nu sangele e sufletul. |
|
||||
|
||||
![]()
asta de unde ai scos-o prietene? Pe ce te bazezi cand spui asta? Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|