![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Îmaginați-vă un ateu care vede că după moarte scenariul existenței sale se schimbă brusc, că Dumnezeu există și că pe deasupra îl iubește. Dar mîndria încăpățînată și celelalte păcate îl vor împiedica să răspundă cu aceeași dragoste. Cu alte cuvinte, va prefera Iadul în locul Raiului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am înțeles, lămurește-mă. Dacă vrei să faci cateheze cu mine, deschide te rog un topic unde trebuie și mai vorbim acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine, dar ati citit ca mortii sunt scosi in prealabil din Iad, si ca Iadul este aruncat, gol, in Iazul de foc?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici este greșeala voastră.
|
|||
|
|||
![]()
unde scrie ca sufletele moarte traiesc undeva? dar in Scripturi, va rog.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
10. Și diavolul, care-i amăgise, a fost aruncat în iezerul de foc și de pucioasă, unde este și fiara și proorocul mincinos, și vor fi chinuiți acolo, zi și noapte, în vecii vecilor. 11. Și am văzut, iar, un tron mare alb și pe Cel ce ședea pe el, iar dinaintea feței Lui pământul și cerul au fugit și loc nu s-a mai găsit pentru ele. 12. Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; și morții au fost judecați din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor. 13. Și marea a dat pe morții cei din ea și moartea și iadul au dat pe morții lor, și judecați au fost, fiecare după faptele sale. 14. Și moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc. 15. Iar cine n-a fost aflat scris în cartea vieții, a fost aruncat în iezerul de foc. Și Iadul a dat pe morții lui... hm. Cum se poate dacă voi susțineți că nu există Iad și că sufletele celor morți sînt adormite pînă la Învierea de obște? Sau am înțeles eu aiurea?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apocalipa 20, 13 Or mai fi și alte locuri, nu-s eu teolog.
|
|||
|
|||
![]()
n-am gasit nimic despre suflete in acele versete! nici nu apare cuvantul suflet.
|
|
|||
|
|||
![]()
nici eu si nici osutafaraunu sau grasu77 nu am afirmat ca nu stim sau nu credem in Iad.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|