![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Din etimologia cuvântului, nu dintr-un singur verset. Ți-am mai spus și-ți mai repet: nu poți formula o concluzie dogmatică doar pe baza unui singur verset biblic! Și acela neverificat în original, ci doar pe baza unei traduceri...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca eu nu pot trage o concluzie pe baza unui verset atunci tu de ce faci acelasi lucru ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E adevărat, mi-ai dat [aproape] 100 de versete în care apare termenul "suflet" (în unele nici măcar acest termen, ci ”duh”), dar niciunul în care apare ”suflet nemuritor”, ori ”nemurirea sufletului”. Așa și aici, îmi poți îșira sute de versete cu îngeri puternici, ”ai lui Dumnezeu”, ”căpetenii”, etc., dar niciunul cu mai mulți Arhangheli.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|