![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea am inteles de ce sa-mi cer scuze. Pentru ca propovaduiti dumneavoastra o invatatura care nu se gaseste in Sfinta Scriptura, iar pe la colturi de strada strigati ca va ghidati NUMAI dupa Sfinta Scriptura? PS Sectiunea aceasta a forumului se numeste "invataturi incredibile ale adventistilor". Daca considerati invataturile dumneavoastra spam... chiar ce concluzie mai putem trage??? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru minciunile și jumătățile de adevăr scrise de dvs. Însă nu v-am cerut expres s-o faceți, aceasta depinde doar de conștiința dvs.
Am numit "spam" chestiunile ce nu aveau legătură cu acest prim subiect al topicului (al doilea n-a apărut încă), asta în condițiile în care exista un topic special pentru chestiunile în cauză. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Numai Dumnezeu este nemuritor 2. Isus Cristos este arthanghelul Mihai De aici tragem concluziile: a) arthanghelii sint muritori b) Domnul nostru Isus Cristos este muritor Asta inseamna ca: A. Fie Dumnezeu Fiul e muritor (lucru negat de dumneavoastra) B. Fie Domnul nostru Isus Cristos e doar om si nu Dumnezeu de vreme ce a murit Am ramas blocata pe aceasta logica pe care am inteles-o de la dumneavoastra, va rog sa-mi clarificati punctele A) si B) Si sa nu uit: daca dumneavoastra spuneti una si eu inteleg alta, fie dumneavoastra nu explicati suficient de bine, fie eu sint limitata. Nu puneti reaua credinta pe primul loc. |
|
|||
|
|||
![]()
Recitiți postările mele #180 și #190 ca să nu mai floodăm fără sens topicul.
Asta va trebui să faceți dumneavoastră înșivă. Vă rog nu-mi cereți mie să vă pun ordine în gânduri. Citat:
Incorect. Am spus că Arhanghelul Mihail este de fapt Domnul Hristos. Nu e chiar același lucru. În prejudecata dumneavoastră și a tuturor (dar a absolut tuturor) catolicilor și ortodocșilor de pe topic mi-ați sucit fraza aceasta intenționat, căci pentru dumneavoastră există mai mulți arhangheli. Eu -conform Bibliei- cunoscu Unul singur. Incorect. Nici măcar în dreptul îngerilor nu puteți afirma lucrul acesta. Îngerii răi vor fi muritori (sau mă rog, de jure deja sunt), deocamdată sunt cât se poate de vii. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este Domnul nostru Isus Cristos Dumnezeu? Daca afirmati ca este Dumnezeu atunci nu inteleg cum puteti sustine ca El a murit (pentru ca Dumnezeu e nemuritor), iar astfel propovaduiti visul antihristului. Daca afirmati ca nu este Dumnezeu ci a fost creat ( inteleg acum si de ce spuneti ca e arthanghel), atunci chiar propovaduiti ceea ce apostolul Ioan ne-a spus despre antihrist si cum sa-i recunoastem. Deci, dupa logica mea, oricum o dau tot la aceiasi concluzie ajung, ca sinteti rataciti in cel mai bun caz, daca nu slujitori ai celui rau de-a dreptul. Va rog sa ma luminati dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Nu cred că-mi stă în putere, rătăciți ne-ați considerat și înainte de topicul acela, deci fiți liniștită logica dumneavoastră nu are fisuri. De vină e doar prejudecata. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, daca inainte va consideram rataciti doar pentru ca asta imi spunea biserca mea, acum m-ati convins cu totul: la niste intrebari simple nu mi-ati dat nici un raspuns. Semn ca nici nu-l aveti, iar concluzia la care am ajuns e corecta. Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze si sa se indure de dumneavoastra.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|