Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2012, 13:29:30
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
În locul dumneavoastră mă abțineam. Singurul punct (4) la care n-ați răspuns, a fost cel la care era nevoie să răspundeți și să vă justificați ori să vă cereți scuze. La celelalte n-ați făcut altceva decât să amplificați dezinformările și să umpleți topicul de spam. Nu v-am putut lămuri pe topicele respective, iar acum aveți pretenția să vă lămuresc aici. Nicio șansă!

Deja sint obisnuita. Cind propria invatatura va arata ca gresiti aveti citeva arme: ironia si bataia de joc.

Nu prea am inteles de ce sa-mi cer scuze. Pentru ca propovaduiti dumneavoastra o invatatura care nu se gaseste in Sfinta Scriptura, iar pe la colturi de strada strigati ca va ghidati NUMAI dupa Sfinta Scriptura?

PS Sectiunea aceasta a forumului se numeste "invataturi incredibile ale adventistilor". Daca considerati invataturile dumneavoastra spam... chiar ce concluzie mai putem trage???
Vechi 20.01.2012, 13:59:13
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Nu prea am inteles de ce sa-mi cer scuze.
Pentru minciunile și jumătățile de adevăr scrise de dvs. Însă nu v-am cerut expres s-o faceți, aceasta depinde doar de conștiința dvs.

Citat:
PS Sectiunea aceasta a forumului se numeste "invataturi incredibile ale adventistilor". Daca considerati invataturile dumneavoastra spam... chiar ce concluzie mai putem trage???
Am numit "spam" chestiunile ce nu aveau legătură cu acest prim subiect al topicului (al doilea n-a apărut încă), asta în condițiile în care exista un topic special pentru chestiunile în cauză.
Vechi 20.01.2012, 15:08:12
Senior Member

Implicit

Citat:
1.Pentru minciunile și jumătățile de adevăr scrise de dvs. Însă nu v-am cerut expres s-o faceți, aceasta depinde doar de conștiința dvs.

2.Am numit "spam" chestiunile ce nu aveau legătură cu acest prim subiect al topicului (al doilea n-a apărut încă), asta în condițiile în care exista un topic special pentru chestiunile în cauză.
1. Inca nu mi-ati clarificat care au fost minciunile mele, insa va rog sa-mi clarificati ceea ce am inteles eu dint tot ceea ce ati postat dumneavoastra (este raspunsul pe care i l-am dat domnului Grasu)

1. Numai Dumnezeu este nemuritor
2. Isus Cristos este arthanghelul Mihai

De aici tragem concluziile:
a) arthanghelii sint muritori
b) Domnul nostru Isus Cristos este muritor

Asta inseamna ca:
A. Fie Dumnezeu Fiul e muritor (lucru negat de dumneavoastra)
B. Fie Domnul nostru Isus Cristos e doar om si nu Dumnezeu de vreme ce a murit

Am ramas blocata pe aceasta logica pe care am inteles-o de la dumneavoastra, va rog sa-mi clarificati punctele A) si B)

Si sa nu uit: daca dumneavoastra spuneti una si eu inteleg alta, fie dumneavoastra nu explicati suficient de bine, fie eu sint limitata. Nu puneti reaua credinta pe primul loc.
Vechi 20.01.2012, 16:42:32
Banned

Implicit

Citat:
1. Inca nu mi-ati clarificat care au fost minciunile mele
Recitiți postările mele #180 și #190 ca să nu mai floodăm fără sens topicul.

Citat:
, insa va rog sa-mi clarificati ceea ce am inteles eu
Asta va trebui să faceți dumneavoastră înșivă. Vă rog nu-mi cereți mie să vă pun ordine în gânduri.

Citat:
dint tot ceea ce ati postat dumneavoastra (este raspunsul pe care i l-am dat domnului Grasu)

1. Numai Dumnezeu este nemuritor
Corect, asta am spus.

Citat:
2. Isus Cristos este arthanghelul Mihai
Incorect. Am spus că Arhanghelul Mihail este de fapt Domnul Hristos. Nu e chiar același lucru. În prejudecata dumneavoastră și a tuturor (dar a absolut tuturor) catolicilor și ortodocșilor de pe topic mi-ați sucit fraza aceasta intenționat, căci pentru dumneavoastră există mai mulți arhangheli. Eu -conform Bibliei- cunoscu Unul singur.

Citat:
De aici tragem concluziile:
a) arthanghelii sint muritori
Incorect. Nici măcar în dreptul îngerilor nu puteți afirma lucrul acesta. Îngerii răi vor fi muritori (sau mă rog, de jure deja sunt), deocamdată sunt cât se poate de vii.

Citat:
b) Domnul nostru Isus Cristos este muritor

Asta inseamna ca:
A. Fie Dumnezeu Fiul e muritor (lucru negat de dumneavoastra)
B. Fie Domnul nostru Isus Cristos e doar om si nu Dumnezeu de vreme ce a murit

Am ramas blocata pe aceasta logica pe care am inteles-o de la dumneavoastra, va rog sa-mi clarificati punctele A) si B)
Logica dumneavoastră care se bazează cel puțin pe o premisă falsă va duce inevitabil la rediscutarea altor două topice (încheiate în coadă de pește) de pe acest subforum. Rămâneți vă rog la subiectul topicului.
Vechi 20.01.2012, 20:06:10
Senior Member

Implicit

Citat:
Recitiți postările mele #180 și #190 ca să nu mai floodăm fără sens topicul.

Asta va trebui să faceți dumneavoastră înșivă. Vă rog nu-mi cereți mie să vă pun ordine în gânduri.

Corect, asta am spus.

Incorect. Am spus că Arhanghelul Mihail este de fapt Domnul Hristos. Nu e chiar același lucru. În prejudecata dumneavoastră și a tuturor (dar a absolut tuturor) catolicilor și ortodocșilor de pe topic mi-ați sucit fraza aceasta intenționat, căci pentru dumneavoastră există mai mulți arhangheli. Eu -conform Bibliei- cunoscu Unul singur.

Incorect. Nici măcar în dreptul îngerilor nu puteți afirma lucrul acesta. Îngerii răi vor fi muritori (sau mă rog, de jure deja sunt), deocamdată sunt cât se poate de vii.

Logica dumneavoastră care se bazează cel puțin pe o premisă falsă va duce inevitabil la rediscutarea altor două topice (încheiate în coadă de pește) de pe acest subforum. Rămâneți vă rog la subiectul topicului.
Mi-ati dat un raspuns lung insa nu mi-ati raspuns la intrebari, ci m-ati trimis la studiu. Totusi, simplific si va rog sa-mi clarificati urmatoarele lucruri (ca sa nu mai afirm ca dumneavoastra il propovaduiti pe antihrist, cum de altfel si cred in acest moment):
Este Domnul nostru Isus Cristos Dumnezeu?
Daca afirmati ca este Dumnezeu atunci nu inteleg cum puteti sustine ca El a murit (pentru ca Dumnezeu e nemuritor), iar astfel propovaduiti visul antihristului.
Daca afirmati ca nu este Dumnezeu ci a fost creat ( inteleg acum si de ce spuneti ca e arthanghel), atunci chiar propovaduiti ceea ce apostolul Ioan ne-a spus despre antihrist si cum sa-i recunoastem.

Deci, dupa logica mea, oricum o dau tot la aceiasi concluzie ajung, ca sinteti rataciti in cel mai bun caz, daca nu slujitori ai celui rau de-a dreptul. Va rog sa ma luminati dumneavoastra.
Vechi 20.01.2012, 22:37:26
Banned

Implicit

Citat:
Mi-ati dat un raspuns lung insa nu mi-ati raspuns la intrebari, ci m-ati trimis la studiu. Totusi, simplific si va rog sa-mi clarificati urmatoarele lucruri (ca sa nu mai afirm ca dumneavoastra il propovaduiti pe antihrist, cum de altfel si cred in acest moment):
Este Domnul nostru Isus Cristos Dumnezeu?
Daca afirmati ca este Dumnezeu atunci nu inteleg cum puteti sustine ca El a murit (pentru ca Dumnezeu e nemuritor), iar astfel propovaduiti visul antihristului.
Daca afirmati ca nu este Dumnezeu ci a fost creat ( inteleg acum si de ce spuneti ca e arthanghel), atunci chiar propovaduiti ceea ce apostolul Ioan ne-a spus despre antihrist si cum sa-i recunoastem.

Citat:
Deci, dupa logica mea, oricum o dau tot la aceiasi concluzie ajung, ca sinteti rataciti in cel mai bun caz, daca nu slujitori ai celui rau de-a dreptul. Va rog sa ma luminati dumneavoastra.
Nu cred că-mi stă în putere, rătăciți ne-ați considerat și înainte de topicul acela, deci fiți liniștită logica dumneavoastră nu are fisuri. De vină e doar prejudecata.
Vechi 21.01.2012, 07:42:04
Senior Member

Implicit

Citat:

Nu cred că-mi stă în putere, rătăciți ne-ați considerat și înainte de topicul acela, deci fiți liniștită logica dumneavoastră nu are fisuri. De vină e doar prejudecata.
Intr-adevar, daca inainte va consideram rataciti doar pentru ca asta imi spunea biserca mea, acum m-ati convins cu totul: la niste intrebari simple nu mi-ati dat nici un raspuns. Semn ca nici nu-l aveti, iar concluzia la care am ajuns e corecta. Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze si sa se indure de dumneavoastra.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a Erethorn Secte si culte 88 17.11.2019 08:20:07
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania andrei_im Stiri, actualitati, anunturi 87 10.04.2014 21:10:48
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? Bast-et Generalitati 9 21.09.2010 12:54:49
Despre ziua de sabat a adventistilor Iustin32 Secte si culte 747 04.06.2009 15:32:12