![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce nu ar fi Gabriel Iisus de vreme ce el este in vechiul testament Omul ?
![]() De ce spune Gabriel : "Eu sant Gabriel cel care sta inaintea lui Dumnezeu",iar in Apocalipsa vedem "Si am vazut pe cei sapte ingeri, care stau inaintea lui Dumnezeu si li s-a dat lor sapte trambite." De ce sant anumiti ingeri care stau inaintea lui Dumnezeu cand stim ca numarul ingerilor este urias ?Ii putem numi "capetenii " ? |
|
|||
|
|||
![]()
1. Gabriel nu este arhanghel.Este inger. O spune Scriptura.
2. Gabriel nu inseamna "Cine este ca Dumnezeu" (asa cum inseamna Mihail). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Si ce anume inseamna ca Gabriel este "un inger" ? Numarul lor este urias dar uite ca Gabriel are o pozitie speciala.De ce ? |
|
|||
|
|||
![]()
Gabriel inseamna "Dumnezeu este puterea mea". Aceasta semnificatie ar trebui sa fie valabila pentru toti crestinii, fara teama de a ne preamari (cum era cazul cu semnificatia numelui Mihail).
Nu stiu ce pozitie are Gabriel, dar stiu sigur ca, Sfanta Scriptura nu-l numeste niciodata arhanghel (doar in doua cazuri se foloseste cuvantul arhanghel: cand se vorbeste despre Mihail si cand se vorbeste despre Domnul Iisus Hristos). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Daca nu esti atent la chestiile astea si nu intelegi ca numele ingerilor sant insusiri ale lui Dumnezeu o iei pe campii.Numele Mihail este o proclamatie "Cine este ca Dumnezeu ? " Sau tradus inseamna Dumnezeu este Unul sau Nimeni nu este ca Dumnezeu.Gabriel este iar o proclamatie "Dumnezeu este puternic ".Ce tot rataciti cu Arhanghelul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu stiu ca Gabriel inseamna "Dumnezeu este puterea mea". Renuntati la semnul intrebarii. Nu exista in scrierile ebraice. Despre ce ratacire vorbiti. Mai numeste Scriptura arhanghel, pe altcineva decat pe Mihail? Degeaba va chinuti sa-l faceti si pe Gabriel arhanghel. Scriptura il numeste inger (si atat). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Numele ebraic Mihail prin traducere devine o întrebare semnificativa care suna astfel: 'Cine este asemenea lui Dumnezeu?' La aceasta întrebare Sfînta Scriptura nu are decît un singur raspuns: Mihail care este Capetenia ostirilor ceresti este însusi Iisus Christos Fiul lui Dumnezeu, Cel deopotriva cu Tatal. " ![]() http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=82 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ce tot rătăciți cu Arhanghelii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau Ioan de ce nu ar fi scris ca "Iisus si ingerii Lui s-au luptat cu Balaurul si ingerii lui ".De ce ar fi scris despre arhanghel ? |
|
|||
|
|||
![]()
Îi putem numi căpetenii, dar nu-i putem numi căpeteniile supreme (arché agghelos). Nu putem multiplica un superlativ absolut la un ”număr uriaș”, la numărul de 7 și nici măcar la un număr de 2.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|