Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2012, 20:51:40
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Mai este una, am si uitat cum se numeste. Oricum e metoda de abstinenta in anumite zile care sunt fertile la femeie, nu metoda calendarului, e alta, dar acuma sincer nu mai tin minte cum e. Asa ca nu vorbim de crima, cel putin eu.

"Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski)
Reply With Quote
Vechi 14.01.2012, 21:31:05
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Mai este una, am si uitat cum se numeste. Oricum e metoda de abstinenta in anumite zile care sunt fertile la femeie, nu metoda calendarului, e alta, dar acuma sincer nu mai tin minte cum e. Asa ca nu vorbim de crima, cel putin eu.
Imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect. Nu era un atac personal. Nu te-am acuzat pe tine sau pe oricine altcineva de nimic. Doamne fereste. Inca o data eu nu vorbesc despre mine si despre alti useri. Eu vorbeam despre invataturile Bisericii si despre realitatea societiatii actuale.
Eu nu sunt un sfant ca sa ii invat pe altii din exemplu meu personal.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38