![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite mai scriu inca o data dar accentuez altceva :
Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig. Dacă însă a viețui în trup înseamnă a da roadă lucrului meu, nu știu ce voi alege. Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine; Dar este mai de folos pentru voi să zăbovesc în trup. Adica cum " A vietui in trup " ? Deci Pavel crede ca poti vietui in afara trupului ? Adica crede in "fantome" ? |
|
|||
|
|||
![]()
Pavel nu crede in fantome. Dvs. credeti. Pavel nadajduieste sa scape de trupul acesta stricacios si supus putrezirii si sa traiasca intr-un trup nestricacios si nesupus putrezirii. O spune clar in 1 Corinteni 15:51-54 (versete de care fugiti precum ... de tamaie). Iar invataturile lui Pavel nu se contrazic intre ele ci se completeaza.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pavel vorbeste numai despre soarta lui. Ce tot te faci ca nu intelegi. Uite aici altceva : Sufletele drepților sunt în mâna lui Dumnezeu și chinul nu se va atinge de ele. În ochii celor fără de minte, drepții sunt morți cu desăvârșire și ieșirea lor din lume li se pare mare nenorocire. Și plecarea lor dintre noi, un prăpăd, dar ei sunt în pace. Chiar dacă, în fața oamenilor, ei au îndurat suferințe, nădejdea lor este plină de nemurire. Crezi ce vrei tu despre suflet dar nu mai pacali lumea. |
|
|||
|
|||
![]() Vă rugăm insistent dați referința biblică pentru textele postate, dacă doriți să fiți crezut!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=74&cap=3 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuze voi cred ca nu aveti cartea asta in Biblie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai noi, nici măcar Solomon n-o avea...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|