![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ps daca suflarea de viata vine de la Dumnezeu dupa mintea ta de ce Domnul sa o piarda? A murit trupul de ce sa moara si suflarea de viata care e a Domnului?!? Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 15:52:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Auzi aia e numai o dorinta a lui Pavel dar el nu e pagan ca noi .Da ce-a vrut sa spuna mai crestinule ? Cum adica doresc sa ma despart de trup si sa fiu cu Hristos ? Tu nu vezi ca esti intr-o fundatura ? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o sa fie. Niciodata acest om cu mai multe nume pe aici (de ce nu ar fi el acelasi cu Grasul?) nu o sa renunte! Diavolul nu o sa il lase decat daca se va smeri si se va ruga Domnului sa il calauzeasca spre adevar. Dar calauzirea lui se face nu prin Domnul ci prin interpretarea biblica dupa cum o vede el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Logica asta a lor defapt nu prea e logica. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca traieste in China ca la mine nu s-a intunecat. Poate i s-a intunecat vederea...
Ps cand a vazut conducerea forumului ca nu ai ce sa-i faci cu acest om care il dai afara pe usa si intra pe ferestre l-a lasat sa scrie tampenile lui ca sa se faca de ras. A bagat treaba cu sabatul ca sa se uite ca nu mai gasea raspunsuri !Ca a intrat in fundatura! Last edited by bairstow; 30.12.2011 at 16:02:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
parabolele sunt deformari are realitatii, pentru a exprima ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, sa revenim la problema noastra. Ce treaba are parabola cu saracul Lazar si bogatul, cu teoria sufletului nemuritor? In acea parabola, nu se foloseste cuvantul suflet. Se vorbeste despre bogatul si saracul Lazar avand trup si suferinte trupesti. Asa ca, lasa parabola sa ne invete ceea ce ne invata. Nu o folositi voi pentru a va argumenta ceva despre care nici macar nu pomeneste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
in rest ti-am mai zis, lasa atacurile la persoana ce devii nesimtit si ne certam. e a nu stiu cata oara cand lansezi un atac la persoana la adresa mea. next time iei inca un ban. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ce faci prietene, TE CONTRAZICI SINGUR? Pai nu tu ai zis ca mortii NU STIU NIMIC? Atunci cum putea bogatul care "a murit...și a fost înmormântat" sa simta suferinte trupesti dupa moarte, cand el nu ar trebui sa simta nimic (asta dupa invatatura voastra)? Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|