Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.12.2011, 21:16:31
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Domnul Iisus Hristos face o fagaduinta ucenicilor (printre care era si Petru): "Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, pentru ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi" (Ioan 14:3).

Spuneti ca Sf. Petru este alaturi de Domnul. Cand S-a intors Domnul sa il ia cu El (asa cum i-a fagaduit)? Sau, cunoasteti dvs. o modalitate secreta (nedezvaluita nici in Scriptura) prin care Sf. Petru a ajuns la Domnul (fara sa-L mai astepte sa vina)?
Da e aceeasi modalitate prin care si Pavel dorea sa paraseasca trupul si sa fie langa Hristos.

Socotesc, dar, că este drept, câtă vreme sunt în acest cort, să vă țin treji, prin aducerea aminte,
Fiindcă știu că degrabă voi lepăda cortul acesta, precum mi-a arătat Domnul nostru Iisus Hristos.
Dar mă voi sili ca, și după plecarea mea, să vă amintiți necontenit de acestea
Vechi 30.12.2011, 21:43:07
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Da e aceeasi modalitate prin care si Pavel dorea sa paraseasca trupul si sa fie langa Hristos.
Va sa zica, mai exista o modalitate de a fi cu Domnul, in afara de cea fagaduita de El. Reiau ideea: Domnul ii fagaduieste lui Petru ca se va intoarce sa il ia cu El, pentru ca acolo unde este El sa fie si Petru. Dar, Petru gaseste o alta modalitate, facand inutila fagaduinta Domnului. Am inteles bine? Daca da, puteti sa spuneti cu cuvintele dvs. care este acea modalitate (fara versete - caci oricum le scoateti din context)? Caci eu nu pot pricepe cum poate sa fie Petru cu Domnul, fara ca Domnul sa se intoarca sa-l ia cu El (asa cum a fagaduit).
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre moarte si pomenirea mortilor AnnaEnache Intrebari utilizatori 42 13.06.2012 09:43:28
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. bitza Generalitati 28 20.03.2011 02:05:27
Despre viata de dupa moarte georgian_osa Din Noul Testament 30 14.03.2010 18:49:29
Marturii despre moarte Iustin44 Generalitati 14 31.03.2009 23:59:56
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase mara2008 Generalitati 1 20.05.2008 15:07:31