![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Da' matale? Vei sta lângă mine și mă vei judeca împreună cu Mântuitorul?
Nu mai plânge la mormânt străin, că nu-i bine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faceți o gravă confuzie. Nu numai că n-am afirmat așa ceva, ci am afirmat, în bună măsură, chiar contrariul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În nici un caz nu aș numi un asemenea experiment "repetarea minunii", pentru că nu îmi îngădui să-L pun la încercare pe Dumnezeu. E doar un experiment științific. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu care-i mormintul strain, nu inteleg metafora.
|
|
||||
|
||||
![]()
În limbaj mai colorat: "ce te freacă grija ca pe Dabija?". Mă scuzați.
|
|||
|
|||
![]()
Ca sa vezi, exact mesajul asta s-a dorit sa fie transmis si de postarea mea: "ce te freaca grija ca pe Dabija despre cum ALTII L-au predicat pe Domnul nostru, de vreme ca in ziua aceea vom da socoteala pentru faptele noastre, nu pentru ale celorlalti?!"
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea e același lucru: e comentarea istoriei vis-a-vis de grija pentru judecata noastră.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o ratacire si daca veti citi cele trei carti scrise in memoria par.Arsenie Boca ,"Marturii din tara Fagarasului" veti citi acolo si ce se intampla cu cei care au parasit ortodoxia pt.alte culte. Chiar daca se intorc la religia mama , haina sufletului ramane patata . Ganditi-va ce raspuns veti da inaintea Mantuitorului despre ratacirea d-voastra. Daca v-ati nascut si ati fost botezata in familie de catolici nu e asa grav ,in acest caz nu inteleg de ce va simtiti atrasa de acst forum. Pentru ca exista diferente intre ortodoxie si catolicism destul de mari daca ne referim numai la traire ,la relatia cu Dumnezeu. La ortodocsi e mai multa cercetare a vietii personale ,intoleranta cu propriile pacate. Daca va veti intoarce la ortodoxie si va veti spovedi si va veti impartasi mai des ,cam la 40 de zile cel mult ,veti vedea schimbari in sufletul d-voastra,veti pacatui mai putin. Ortodocsii practicanti se feresc sa osandeasca ,sa vorbeasca de rau. In afara de asta ,veti avea si realizari mai mari ,din toate punctele de vedere desi ispitele nu vor lipsi. Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inlegatura cu partea a 2-a a postarii tale nu fac nici o confuzie! Nu tu prietene ai clasificat bisericile care fac parte din trupul Bisericii Catolice (Universale) care se afla sub autoritatea Papei iar BO ai exclus-o. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 16.12.2011 at 11:16:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Catolicii de traditie bizantina in SUA | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 87 | 29.12.2010 12:34:45 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Cimitirul | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 11.06.2009 13:25:56 |
|