![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Intamplator, cum la noi in Olanda momentan se sarbatoreste de zor carnavalul, am fost aseara intr-un club/pub cu cativa amici. Ca sa vad cum se distreaza tinerii occidentali, nu de alta. :D Da, se bea mult. Dar bere. In cantitati industriale intr-adevar. Dar vodka nu prea. Sex peste tot s-o fi intampland, dar eu nu am vazut, poate se ascund. Nici nu m-am uitat. Toata lumea imbracata in tot felul de costume. Dar, ma gandeam, daca eram in Romania, cel putin jumatate din fete ar fi fost imbracate precum prostituatele, dar nu in gluma, de carnaval, ci in serios, si li s-ar parea ca asa e normal sa se imbrace. Sincer, intre ce am vazut pe la maj-urile/cluburile din Romania la care am fost acum ceva ani, si ce am vazut aseara este foarte diferit. In bine pentru cei de aici.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu ochiul cel bun sa privim la Romania, care de la "rivolutie" incoace a fost bantuita de toate relele. Dar spre deosebire de alte locuri, avem bisericile pline si manastirile, care se roaga neincetat, ceea ce din pacate, si o spun cu mare regret, nu gasim in alta parte. In Romania starea aceasta a fost cauzata de multe: comunism si saracie, lipsa de libertate. Intr-un fel ne putem explica cum de s-a ajuns la o libertate prost inteleasa. Dar in Vest nu a fost nici comunism, nici saracie lucie ca pe la noi; au avut toate libertatile... Biserica a functionat fara piedici din partea statului. Cum de s-a ajuns la asa o lipsa de morala? Macar romanul, cand e atins de o boala sau de un necaz da fuga la icoana Maicii Domnului si i se inmoaie genunchii de lacrimi si rugaminti. Cateodata am impresia ca unii instrainati vorbesc despre Romania, dar fara sa o cunoasca cu adevarat. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Manastire germana in constructie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 31.01.2012 14:58:29 |
| Ortodoxia si Ispasirea | Pestisorul de Aur | Dogmatica | 20 | 18.12.2011 03:46:06 |
| Ortodoxia | dobrin7m | Dogmatica | 64 | 25.09.2011 21:23:28 |
| ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 14:43:58 |
| Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 15:59:22 |
|
|