![]() |
![]() |
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
"Ochi aveti si nu vedeti, urechi aveti si nu auziti si nu va aduceti aminte" (Marcu 8, 18). Citat:
Mai frumos ar fi sa se spuna: "Nu am putere, nu am curaj, nu am suficienta credinta, nici nadejdea indeanjuns." Dupa ce ca omul este slab, el mai cauta sa se si ascunda. Insa pacatul cel mai mare al omului de astazi este dezvinovatirea. El alege pacatul mai mic, insa se crede complet crestin. Citat:
Nu il stiam, desi adesea zic celor de langa mine ca Domnul are grija de copii, iar nu noi. Noi facem ce putem, iar Domnul face restul. Ai doi copii, pentru doi iti va da Domnul. Ai cinci copii, pentru cinci iti va da Domnul si serviciu, si mancare si sanatate. Cat despre drumul de la teorie la practica... sa stii ca si Biblia este teorie pura. De noi depinde daca o facem sau nu practica. Citat:
Citat:
Fara cuvinte. Citat:
Casatoria este mai mult jertfa decat odihna. Cand omul stie ca e mai mult jertfa, el ajunge nica sa nu o mai simta astfel, ci ajunge bucurie. Daca insa el cauta in ea numai odihna si bucurie, va ajunge sa o simta ca o groaznica povara si manie. In cele din urma se va ajunge la... decat crestin, mai bine... orice altceva. Fereasca Dumnezeu ! Citat:
Deci... tot la credinta, dragoste de Dumnezeu si nadejde se reduce totul !
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 11.01.2011 at 14:23:59. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Logodna si casatoria in viziunea bisericii ortodoxe | coste vlad | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 22.08.2011 22:19:47 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
Ortodoxia "satanica" in viziunea neo-protestantilor | danyel | Secte si culte | 34 | 29.03.2009 20:08:36 |
o problema familiala | viviana | Generalitati | 23 | 30.12.2007 17:17:48 |
Planificarea familiala | Mihai-g | Generalitati | 109 | 08.06.2007 02:08:50 |
|