![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vesnic te legi de varsta mea. Pai e frumos din partea ta?!? Atacul la persoana stii ca nu este admis; de ce iti permiti? Nu e nimeni obligat sa se balaceasca in mocirla doar pentru ca multa lume face asa. Daca tu crezi in ceea ce scrii, aplica aceste teorii in educatia copiilor tai, daca ai. Copiii mei sunt la varsta adulta; prea tarziu deci. Presiunea sociala? Ea exista ca sa ne intareasca, cu ajutorul lui Dumnezeu; nu sa ne ingenuncheze. Apropo de presiune de grup. Am auzit pe aici de grupuri de fete de 14-15 ani, care nu accepta sa le intre in grup decat fete care au fost cel putin cu 5 baieti... E OK din punctul tau de vedere?!? |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
E bine sa existe multitudine de opinii pe un forum, astfel incat sa ne ponderam unii pe ceilalti. Citat:
Si daca ai dvs. copii sunt la varsta adulta, s-a terminat educatia pe lumea asta? Nu se mai discuta despre cum / in ce fel trebuie pregatiti copiii pt. viata adulta?! Citat:
Cat despre atacurile la persoana, nu stiu la ce va referiti, eu v-am ironizat doar. Pe forumul asta activez de vreun an si jumatate si nu am fost banata niciodata, ceea ce inseamna ca Administratorul / Administratorii nu au considerat ca mesajele mele ofenseaza in vreun fel pe cineva. Din pacate nu putem spune acelasi lucru si despre dvs. (stiu ca e josnic sa aduc acest argument, insa imi asum riscul rosiilor care vor veni in directia mea cu viteza) Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Incantat . . . ! Iaca cum afla omul de rand noutati !
|
|||
|
|||
|
Citat:
Va place f mult sa ma atacati. M-am obisnuit de atatia ani si ma bucur, drept sa va spun, caci ma atacati pentru dragostea mea pentru Hristos. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar chiar sa ne expunem de buna voie?!? |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 22:03:03 |
| permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 17:11:12 |
|
|