![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nici tu nu stai in Romania, nu? Sunt de acord ca ar trebui sa ne protejam copiii intr-o anumita masura de volgaritate si obscenitate, dar nu sa facem ecran total. Exact cum si cat, nu pot inca sa ma pronunt...
|
||||
|
||||
|
Inca . . , dar peste 6-7 ani sa te vedem !
|
||||
|
||||
|
Prea multa incrancenare pe forumul asta,mult prea multa...
Avem pareri diferite,inteleg,dar de ce nu putem discuta si cu calm,fara jigniri,atacuri,patima? Si eu am fost, poate, acum ceva postari mai caustica la adresa fratelui Zaharia,insa mi-am dat seama de asta precum si de faptul ca nu am cu cine comunica degajat,asa cum ai face-o intre prieteni (faptul ca nu impartasim aceleasi opinii nu ne face mai putin frati,cel putin in opinia mea) si am renuntat sa mai pun paie pe foc.E valabil si in orice alt caz in care as simti ca ar trebui sa evit ca situatia sa se inflameze inutil. Exista si conflicte care duc la ceva constructiv,insa cel de aici imi pare ca are o profunda nota distructiva! Patima nu are ce cauta alaturi de credinta si iubirea de Dumnezeu,daca imi pot permite si eu o parere... O seara frumoasa sa aveti!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Din pacate copiii din zilele noastre sunt atat de debusolati incat imi este mila de ei. Vad la bloc ,mai ales vara ,in vacanta ,copilandri de 14-15 ani fete si baieti in pozitii indecente ,cu tigari ,plictisiti .Nici macar nu sunt indragostiti ,sexul si hormonii ii atrag prematur. Si sa nu ne miram ,spunea Valeriu Tabara la o conferinta ca acestia sunt produsul nostru ,astia suntem si avem copii asemenea noua. Educatia incepe de la cele noua luni cand mama e insarcinata. Ce copil sa iasa cand parintii practica perversiuni. Oare nu ce au facut parintii vor face si copiii? As vrea sa stiu ,daca cei cu pareri liberale de pe acest forum s-ar simti bine daca si-ar vedea fata sau baiatul maturiati sexual prematur sau eventual cu tendinte homosexuale sau lezbiene. Suntem libertini cand e vorba de altii dar cand vine vorba de familie nu mai este asa. Last edited by anita; 28.10.2010 at 12:39:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Aveti si alte argumente in afara de intuitie cand afirmati acest lucru?
Stalin a ucis sute de mii de oameni insa fata lui pare a fi un om pasnic si credincios. Sa nu i se fi transmis gena dementei ucigase?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu ma bazez pe ce a spus Hristos si iau asta drept un adevar care trebuie inteles ca atare ,nu o vorba in vant:"Pomul bun face poame bune ,cel rau poame rele" Noi cand mancam ,o facem impotriva firii ,mancam peste puterile noastre? Asa e si cu perversiunile in viata sexuala,la ce sunt ele necesare daca ne simtim bine ducand o viata sexuala normala? Se da prea multa atentie la sex . |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In privinta fetei lui Stalin nu sunt lamurita. Eu cred totusi ca botezul isi joaca rolul in viata unui om, nu putem fi predestinati in mod ireversibil de faptele parintilor nostri. M-ar interesa si opiniile celorlalti forumisti despre "pomul bun face roada buna iar cel rau roada rea". Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Citat:
In acest caz Dumnezeu are judecatile lui nepatrunse iar pe Stalin il putem incadra la cazuri de psihiatrie . Eu ma refeream la altceva ,la perversiuni sexuale si repercursiunile lor asupra copiilor si chiar a vietii noastre fizice si spirituale. Ca sa fim on topic ,raspunsul la intrebare ar fi :ele sunt permise ,dar nu tot ce este permis este si de folos. Doamne ajuta ! |
|
|
||||
|
||||
|
Aiurea ! De cine sunt permise ? O invatatura , un citat , concret de cine ! ! ! A , sunt" permise"- folosite, , de vecin , de vecina , de coleg , de colega . . . Oare asta sa se fi inteles din atatea pagini ?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 22:03:03 |
| permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 17:11:12 |
|
|