![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..vad acum ca Eugen7 scrie acelasi lucru mai sus. Iertare. Last edited by Miha-anca; 24.09.2010 at 02:43:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Catolicii numara mai mult decat dublul oricarei alte biserici. Marjati pe alta tema. Parerea mea :) |
|
|||
|
|||
![]()
Te du in vest si ai sa constati dezastrul din biserici si catedrale..Nu mai au credinciosi. Eu sunt dezamagit de acest aspect cat sunt de ortodox..Piere Europa crestina !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnule Ionel, domnule penticostal, Adevarul nu se masoara cu ruleta, si nici nu se exprima numeric in nici un fel... Exodul crestinilor din Europa de Apus nu este spre Ortodoxie, ci spre ateism sau agnosticism. Valabil pentru tarile catolice, pentru cele protestante, pentru anglicani. Pe de alta parte, Biserica Catolica nu se rezuma la Europa de Vest. Ceea ce pierde in numar in Europa, castiga in alte parti ale lumii (de ex Africa). Si penticostalismul castiga teren in special in regiunile mai putin dezvoltate, printre paturile cele mai sarace ale populatiei. In ceea ce priveste cartea pe care o recomandati mai sus, ar fi trebuit sa avertizati lumea ca este vorba despre o lucrare sectara... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totul corect intru totul. Mie , totusi, imi pare rau de Europa ! Si nu mi-as dori ca fostii catolici sa devina ortodocsi....Pe noi nu ne caracterizeaza prozelitismul..Vechea "linie" era suficienta ..Cartea n-am remarcat sa fie sectara..! Oricum nu conteaza. Last edited by IonelS; 14.09.2010 at 21:44:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai ajuns și tu să-ți dai cu părerea ?
|
|