Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2010, 23:18:00
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniela87 Vezi mesajul
Iar in lregatura cu citatul de mai sus... Am avut, personal o anestezie epidurala si nu am simtit dureri in ultimele ore de travaliu, lucru care m-a ajutat sa ma recuperez foarte usor si chiar am fost acasa dupa 8 ore de la nastere (nu locuiesc in tara si aici nu este obligatorie spitalizarea dupa nastere ca si multe alte practici cum ar fi controalele ginecologice in tp sarcinii). Si ca sa te contrazic, se simte o "nevoie" de a impinge si o faci chiar foarte bine fara dureri :).
am avut parte de 3 nasteri, iar la ultima, ca desteapta am apelat la peridurala, chipurile, ca sa scap de dureri.
e adevarat, durerile au incetinit,DAR...cand dilatatia era maxima si m-am urcat pe capra am simtit cum mi se blocheaza respiratia,nu puteam impinge, copilul incerca sa iasa si eu eram blocata si nu mai puteam face nimic.prima oara in viata cand am simtit ca mor(si dupa spusele medicului nici nu eram departe).norocul meu a fost ca stiam cum trebuie impins ca altfel....cine stie ce soarta ar fi avut bebelusul,cu ultimele puteri am impins si apoi am cazut intr-un lesin dulce, din care, de cele mai multe ori, nu te mai trezesti.
deci cu oricine am ocazia zic:NU PERIDURALA!!!

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ceaiuri pt. femei taluta Generalitati 1 14.03.2011 20:14:52
Am dureri ingrojitoare pe partea stanga emiliulia Umanitare 55 22.09.2010 16:01:49
Valoarea unei femei zoridezi Generalitati 3 31.05.2010 13:28:16
Pentru femei Florin Liviu Generalitati 2 20.05.2010 10:20:00
Prietena mea ia anticonceptionale numai ptr dureri alinu Generalitati 41 21.07.2009 01:01:50