![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica fara macar sa-i asculti ce au de zis, care ti-au mirosit "a adevarat" e musai sa fie adevarati, care ti s-au parut falsi, e musai sa fie falsi. Am inteles bine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa-ti explic...tu nu ai nici o certitudine in viata? De unde stii ca esti pe calea cea buna, ca faci ceea ce este bine? Totul e doar indoiala?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca desi sunt proroci autentici pot totusi sa aiba un comportament neadecvat? Atunci cum de i-a facut Dumnezeu proproci? Sau cum de le mai da darul asta? PS. Nu ti-am urmarit toate postarile, pana la urma esti la baptisti sau la penticostali? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Situatia asta nu ma scoate din Biserica Lui,pentru ca am botezul . Daca as avea pacate foarte grave nespovedite,da,ar fi in pericol mantuirea mea. Una e sa nu ai icoane si alta e sa nu le ai pentru ca le crezi idoli.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Uneori, in momente de cadere. Dar crestinul serios isi plange apoi pacatul, se indreapta si nu mai face 3. Unii au fost buni si s-au indepartat de Dumnezeu. Altii proorocesc din duhuri inselatoare. 4. Penty
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu sunt interesant de cum ti le construiesti tu pe ale tale. Citat:
Citat:
Experienta m-a invatat sa nu ma arunc cu capul inainte, indiferent cat de interesante sunt perspectivele. Cu atat mai putin sa fac alegeri la nimereala pe baza primei impresii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O am in minte :wink: Ok, m-ai linistit atunci... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rugaciunile sunt sacre in simplitatea si sinceritatea lor. Citat:
In ceea ce priveste cunoasterea de Dumnezeu, aceasta este o conditie a mantuirii noastre: "Si viata vesnicã este aceasta: sã Te cunoascã pe Tine, singurul Dumnezeu adevãrat, si pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu."(Ioan 17:3) Si, aceasta cunoastere nu se capata folosind sabloane de rugaciune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica poate avea un comportament care tu de ex. il observi ca fiind scandalos si totusi sa fie un proroc autentic? Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat de mult ai obosit cautandu-L, si cat de vasta ti-a fost cautarea? Te intreb de asemenea, cum l-ai cautat in cultul baptist..pentru ca si acolo ar fi fost necesar sa poposesti ceva timp, pentru a-L cauta pe Dumnezeu, logic? Nu gasisei raspunsuri, sau nici nu le cautai prea sarguincios ( de moment ce pana si slujba de la penticostali nu ti-a transmis mai nimic)? asa cum ar putea afirma un crestin...care a cautat, si le spune si celorlalti...cum a cautat el, si cum a aflat ce cauta... ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|