![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil te gandesti doar la pacatul din cauza acelei femei,dai el a proorocit si cat timp avea 10 neveste si de acest pacat n-am citit sa se fi cait vreodata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desigur, nu era fara pacat, insa statea langa Dumnezeu si , atat cat stia, se ferea de pacat. Pana cand a facut unul mare si cu buna stiinta. Si asta e foarte grav.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Probabil te referi la porunca data de Dumnezeu in Deuteronom 17:
"Atunci să-ți pui rege peste tine pe acela pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău: dintre frații tăi să-ți pui rege peste tine;......Să nu-și înmulțească femeile, ca să nu se răzvrătească inima lui, " . Ei, David nu a avut multe. :)) Fiul sau, Solomon, a avut 300 neveste si 700 tiitoare, ceea ce a avut un efect dezastruos pentru el si tara. Nevestele straine l-au invatat sa se inchine la idoli, le-a facut si altare si tara s-a spurcat, iar imparatia s-a destramat in timpul fiului sau.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|