![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ca o concluzie, destul de evidenta:
Cred Doriana, ca tu nu ai stiut niciodata ce cauti, si nu stii nici acum...dar ai obosit sa cauti in stilul in care ai tot facut-o, si simti ca vei fi dezamagita de tine, si ai deveni si mai confuza...daca ai mai cauta in continuare, asa ca preferi sa ramai aici...si sa iti spui, cu glas ridicat: L-am gasit! Sa stiti cu totii ca L-am gasit!" Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Doriana,dar nu ti se pare ciudat ca tu ai avut "revelatia " asta dupa ce l-ai vazut pe pastor,dar doar la iesire?In timpul predicii,ti s-a parut foarte plictisitor.Ti-a placut comportamentul lui,nu parerea lui despre Biblie si interpretarile mincinoase.Atunci,daca tot L-ai cunoscut,acum intoarce-te in Biserica Lui.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
![]() Andrusca, ca sa o spun mai finut voi zice doar ca nu pari sa fi gasit ce-mi lipseste mie si, prin urmare, nu ai ce oferi nici macar la nivel de sfat. In rest , acuzatii aud in fiecare zi si vin dintr-o singura directie... Atat. Citat:
Mai bine te-ai ingrijora tu de ce-ai face pe o insula pustie fara icoane, lumanari si preoti sa-ti ierte pacatele. Mantuirea ta ar fi in pericol, cred... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 20.04.2010 at 19:31:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Probabil o greseala de exprimare, nu? Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e asta circ cu impresie artistica? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Chiar daca as fi ajuns nu cred ca mi-ar fi schimbat felul de a privi lucrurile. Daca exista prooroci mincinosi asta nu inseamna ca nu mai exista prooroci adevarati, nu?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pana la urma ce te face sa crezi ca i-ai intalnit pe cei adevarati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|