![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca n-ar fi fost si pe la altii, dar acolo L-am vazut eu. Si cam atat despre viata mea personala, alte detalii se discuta pe privat. Merci.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu esti aceeasi persoana care critica Biserica Ortodoxa, modul cum predica preotii ortodocsi Cuvantul lui Dumnezeu, si ca de fapt nu prea il mai predica, acuzai BO de existenta cersetorilor, betivilor, oamenilor care nu au ce manca...si afirmai ca lumina sare de la un cult la altul, ( in viziunea mea cam asa...fix atunci cand se afirma: " Stoooop, avem un prooroc, a aparut in noaptea asta, si din aceasta dimineata, pentru ca avem un nou prooroc, trebuie sa ne si gandim ce nume sa ii dam acestui cult! E prooroc...fara intrebari, fara raspunsuri!") Cum critici tu BO acum ( si in baza carei expreriente personale?), cand tu nici macar nu ai intrat in zeci de Biserici, Manastiri, nu ai vorbit si ascultat zeci, sau sute de predici,...cu atentie sporita ( ca un om care cauta, si e atent sa vada ...daca gaseste, sau nu?), nu ai citit carti ortodoxe banuiesc, nu ai facut pelerinaje pe la Manastirile din intreaga Romanie Ortodoxa... Cati preoti ai ascultat tu, cati ai vazut...in cate perechi de ochi de preoti ortodocsi ai privit, in aceasta cautare a lui Dumnezeu? Cate ai facut din toate acestea...ca sa poti afirma ca ai cautat, si ca sa inteleg si eu ce inseamna aceasta cautare a crestinului insetat de Adevar? Imi pare rau, dar nu pot intelege decat ca...tu nu nu stii sa cauti, si astfel am dubii serioase in legatura cu substanta a tot ceea ce afirmi tu aici... De fapt nu inteleg de ce folosesti acest forum, pe post de jurnal..si nici nu te intereseaza ce inteleg ortodocsii din ceea ce spui tu? Da, stiu ca aceste marturisiri...nu sunt pentru a te descarca de sfintenia pe care o simti, ci pentru a convinge de existenta sfintenie nemarginite din cultul penticostal, ceva ce nu nu ai gasit in BO (in cautarile tale necontenite)....insa cam dai chixl! ![]() Doamne ajuta!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 20.04.2010 at 13:51:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca o concluzie, destul de evidenta:
Cred Doriana, ca tu nu ai stiut niciodata ce cauti, si nu stii nici acum...dar ai obosit sa cauti in stilul in care ai tot facut-o, si simti ca vei fi dezamagita de tine, si ai deveni si mai confuza...daca ai mai cauta in continuare, asa ca preferi sa ramai aici...si sa iti spui, cu glas ridicat: L-am gasit! Sa stiti cu totii ca L-am gasit!" Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() ![]() Citat:
![]() Andrusca, ca sa o spun mai finut voi zice doar ca nu pari sa fi gasit ce-mi lipseste mie si, prin urmare, nu ai ce oferi nici macar la nivel de sfat. In rest , acuzatii aud in fiecare zi si vin dintr-o singura directie... Atat. Citat:
Mai bine te-ai ingrijora tu de ce-ai face pe o insula pustie fara icoane, lumanari si preoti sa-ti ierte pacatele. Mantuirea ta ar fi in pericol, cred... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 20.04.2010 at 19:31:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat de mult ai obosit cautandu-L, si cat de vasta ti-a fost cautarea? Te intreb de asemenea, cum l-ai cautat in cultul baptist..pentru ca si acolo ar fi fost necesar sa poposesti ceva timp, pentru a-L cauta pe Dumnezeu, logic? Nu gasisei raspunsuri, sau nici nu le cautai prea sarguincios ( de moment ce pana si slujba de la penticostali nu ti-a transmis mai nimic)? asa cum ar putea afirma un crestin...care a cautat, si le spune si celorlalti...cum a cautat el, si cum a aflat ce cauta... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In orice caz, sa stii ca imi esti foarte simpatica. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|