![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi fost bine sa incerci sa rasppunzi la subiect nu cu acuzatii aiiurea. Asta daca ai habar, daca nu cred ca mai util ti-ar fi sa taci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, am vazut. Tot nu vad relevanta acestui pasaj vizavi de discutia noastra si de problemele ridicate de mine (doua la numar mai exact) pe care le-ai tratat cu dispretul caracteristic Marilor Antiecumenisti. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ca nu ar fi adevarate scrierile lor, dar in acele vremuri paternitatea unei opere nu era asa de importanta, de vreme ce exprima credinta ortodoxa, nu-i pasa nimanui daca chiar persoana care era pusa la sfarsit o scrisese sau un ucenic. De ex. pe nimeni nu nu deranjeaza ca opera de 'sfantul Dionisie Areopagitul' nu este scrisa de sfantul de care vorbesc actele Apostolilor, ci de cineva anonim din sec. al 7-lea. (poate ucenic din ucenic.. nu se stie) Sau la voi antiecumenicii este scrisa chiar de cel din Fapte, in ciuda dovezilor filologice? (Exista o stiinta filologica, ramura a criticii de text, care analizeaza stilul unui text si poate determina cu mare precizie epoca in care a fost scris si autorul.) Acestea fiind zise in paranteza, Alin are dreptate ca este usor sa contesti orice text daca asa iti convine. Mie mi se pare ca tu cam asa faci, in loc sa recunosti pur si simplu ca spune ceva ce contrazice canoanele. Si le contrazice DESTEPT. De ce srrie, nici nu ai incercat sa comentezi teologic. UNDE greseste, dupa parerea ta? O seara buna si post cu folos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu te intrebam de ce zice in legatura cu ciclul femeilor, nu de casatopria intre doua surori cu doi frati!
Cred ca si tu esti obosit.. mai bine continuam maine. Noapte buna!
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu discut cu Bogdan ci cu tine.
Si chiar nu inteleg unde vrei sa bati. adica concret care este pozitia ta pana la urma. Dupa codeli si maraieli inteleg doar ceva de genul: "hai sa nu ne spalam rufele in public, ca avem inamic comun care e cu ochii pe noi". Daca este alta pozitia ta, desi ma indoiesc sa reiasa ceva mai stralucit de atat din tacerea asta suspecta, sunt bucuros sa o ascult. Acum daca esti si in stare sa o prezinti, nu doar sa dai cu bata in ecumenism, ca virtute suprema si absoluta a crestinului "ortodox" cu Internet. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te mai obosi, Fani71. Lasa ca imi povesteste AlinB ce-ai vrut sa spui. El stie intotdeauna mai bine...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce este condusa BOR de calugari | idealist | Biserica Ortodoxa Romana | 296 | 07.12.2017 20:53:05 |
Imaginea ideala a femeii laice in biserica | sophia | Tinuta in Biserica | 55 | 22.01.2012 06:11:46 |
Lasata secului pentru Postul Sfintei Marii | mena2376 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.08.2011 15:08:15 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
|