Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2009, 15:22:13
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
In rest, Fani, dialogul cu tine nu isi mai are rostul, daca peste tot vezi numai lipsa dragostei.
Nu-i chiar asa. Hai sa nu mai vorbim despre dragoste atunci, Neossisaa si cu mine am 'tras un semnal de alarma' si ajunge, face fiecare cum crede. Putina judecata reciproca nu strica daca nu e facuta cu agresivitate.

Tot nu ai raspuns cu Steinhardt oricum, asteptam sa il treci pe lista la exceptii cand spui de acum ca 'toti marii duhovnici si sfiantii inchisorilor au fost antoiecumenisti'.

Si inca o inconsistenta: am vazut ca lui ii acorzi lui Steinhardt circumstanta timpului in care a trait, dar altora nu. Altii au dreptate orice ar fi spus indiferent in ce epoca au trait, fara drept de apel. Daca, bineinteles, au spus ceva in directia pe care ai adoptat-o deja...

Ei, uite, iar te iau mai ironic. Dar sa stii ca nu vreau sa ma supar cu tine si trebuie sa iei mai ca pe o gluma ironiile mele. Asa, ca si cum am sta de vorba la o cafea si ne-am tachina.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? pacatoasa Generalitati 19 28.04.2023 21:31:00
Argumente in favoarea faptului ca BO este adevarata Biserica a Lui Hristos Lucian008 Despre Biserica Ortodoxa in general 106 27.03.2014 14:34:37
Dialogul BOR cu BC si bisericile crestine mihailt Biserica Ortodoxa Romana 38 11.07.2011 17:29:40
Dialogul cu catolicii din Cipru BogdanF2 Generalitati 2 16.11.2009 13:03:37
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii PadreCory Secte si culte 0 20.06.2008 23:42:10