![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ultima data cand am verificat secta voastra nu avea nimic de a face cu crucea si nici nu are cruce deasupra.Ba chiar huleste crucea lui Hristos si Sfanta lui Biserica.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai fost vreodata?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Daca tu esti ortodox, recunosc ca eu nu am fost niciodata ca tine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Urata exprimare. Tu chiar te consideri ortodox?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce surse de informare ai avut? Din ce ai recunoscut cand scriai sub alt nume, nici macar catehismul nu l-ai citit cat ai fost "ortodox". In schimb ai pretentia sa ne inveti ACUM pe noi ce si cum ar trebui sa intelegem din crez. Esti cam hilar, nu crezi? Citat:
Si ala destul de serios deformat, in unele cazuri pana la absurd (adventistii cu iudaizarea). Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un soldat dezertor tot soldat si tot dezertor ramane pana la moarte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Cum "din intamplare"? In vizita la cine? 2. Era prima data? 3. Pe urma ai zis ca ai dormit toata slujba. Cand l-ai vazut pe respectivul "cum se ruga pentru bolnavi si bolnavii primeau alinare iar cei chinuiti de duhuri eliberare" ca ai zis ca ai dormit tot timpul "slujbei"? 4. "Proorocii prooroceau, dar nu mai stiu ce. [insa mi se parea normal sa vorbeasca Dumnezeu, ca doar o avea si El dreptul.]" Asa, pur si simplu ai intrat acolo si ai ramas imediat cu impresia "la prima vedere" ca respectivii chiar erau proroci si vorbea Dumnezeu prin ei? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt partizanul nici unei confesiuni religioase (nici macar al celei din care fac parte, desi o apreciez). Chiar detest asa ceva. Duce la fanatism. Imi doresc ca oamenii sa-L cunoasca pe Dumnezeu, asa cum se infatiseaza in Sfanta Scriptura si se in vietile noastre. Restul... sunt amanunte nesemnificative. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Am vrut sa ma duc la baptisti [unde mai fusesem o singura data dar nu ma impresionase prea mult ] dar surorile baptiste s-au hotarat in ultimul moment sa treaca pe la penti. 2. Da 3. Dupa terminare, cand ieseam spre usa. Rugaciunea era solicitata de unii bolnavi, nu facea parte din program. Era de fapt o [mir]ungere cu untdelemn. Si nu dormeam chiar bustean, ca mi-era rusine. Atipeam des. Insa nu am gasit nimic interesant in toata slujba, chiar muzica mi s-a parut tare...slabuta, sa zic asa. 4. Inainte de a merge m-a avertizat o baptista, usor jenata, sa nu ma sperii ca penticostalii au prooroci. Nu mi s-a parut nimic anormal.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
continui sa fii dobitoc chiar daca ti-ai shimbat numelede cateva ori
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|