Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2010, 19:08:55
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Grabriella Vezi mesajul
Este o confuzie de termeni.
Tie ti s-a explicat ca botezul este 'marturia unui cuget curat', ca 'cine crede si se va boteza va fi mantuit". In acesta situatie totul este foarte clar pentru tine. Ai reusit sa crezi, mai bine zis sa simti, sa experimentezi o traire noua ,o mare iubire ,o mare revelatie a dragostei Lui Dumnezeu, sa intelegi Cuvantul explicat convingator si inteligent de buni oratori si totul intr-o atmosfera vesela, cu oameni manierati si binecrescuti, cu orchestre si coruri superbe, cantareti fini si calzi . Cine n-ar fi fost miscat? Cine nu si-ar dori asa ceva, o astfel de companie, venind de undeva unde, dupa spusa ta, se lalaia ceva neiteligibil.
In aceasta situatie era normal pentru tine sa alegi ceea ce ai inteles si ti-a facut placere si ca urmare sa aderi prin botez la aceasta adunare.
Cunosc foarte bine toate acestea pentru ca le-am trait din plin .
Eh, la mine a fost putin altfel, de, nu tot ce mi se intampla mie se intampla si altora. Am ajuns in biserica penticostala din intamplare, in vizita. Am dormit toata slujba, la modul propriu [ imi cadea capul in piept, eram dupa o saptamana grea de munca]. Nu mai tin minte nimic din predica, nu m-a interesat. Proorocii prooroceau, dar nu mai stiu ce. [insa mi se parea normal sa vorbeasca Dumnezeu, ca doar o avea si El dreptul.]. Dupa trei ore de somn , indreptandu-ma spre iesire, am intalnit un om deosebit. L-am vazut cum se ruga pentru bolnavi si bolnavii primeau alinare iar cei chinuiti de duhuri eliberare. Nu mi-a predicat nimic, doar a dat mana cu mine [dadea mana cu toti la iesire]. Atunci ochii mi s-au deschis si L-am vazut pe Dumnezeu in locul acela si in omul acela. a fost ca si cum mi-ar fi cazut niste solzi de pe ochi si am inteles ca , in sfarsit, gasisem ce cautam.

Au urmat saptamani si luni de plans si rugaciune. Plans de bucurie si fericire. Aveam totul si nu mai imi trebuia nimic. De acum putea sa se intample orice, caci Il gasisem si El era tot ceea ce conta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32