![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici nu imi imaginez, ce anume trebuia tu sa mai auzi, ca sa intelegi ca intreg crestinismul asta isi doreste, ca omul sa devina mai bun, sa se desavarseasca. Ai vrea sa auzi cumva vreunul din crestinii ortodocsi exprimandu-se asa:" Nah, ca azi m-am mai sfintit un pic, in mod practic...nu am fumat decat 2 tigari, deci deja sunt mai sfant decat ieri...cand fumam 5, si estimez ca intr-o saptamana, voi fi sfant cu acte in regula!!"???
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt partizanul nici unei confesiuni religioase (nici macar al celei din care fac parte, desi o apreciez). Chiar detest asa ceva. Duce la fanatism. Imi doresc ca oamenii sa-L cunoasca pe Dumnezeu, asa cum se infatiseaza in Sfanta Scriptura si se in vietile noastre. Restul... sunt amanunte nesemnificative. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() De ce nu ai ramas pocait, daca demersul lor a avut un impact decisiv asupra ta? Sa inteleg ca daca Sfanta Scriptura pusa in mana de catre pocaiti nu a fost de ajuns pentru tine, si ai mai cautat in continuare, astfel incat ai ajuns la adventisti...te-a atras faptul ca ti-au mau spus niste lucruri, pe langa Sfanta Scriptura...nu? Imi pare rau, dar nu am inteles nimic din fraza asta...
|
|||
|
|||
![]()
Ce folos ca aveti Sfanta Scriptura dar o tineti in raft. Cum poti sa pui Cuvantul lui Dumnezeu in mana cuiva daca nici tu nu te atingi de el.
Citat:
Citat:
Citat:
Ti-e greu sa intelegi ca un om nu pune pret pe apartenenta la vre-o biserica ci pe apropierea de Dumnezeu. Incearca sa nu mai dai atata slava bisericii ortodoxe (toata slava este a lui Dumnezeu) si atunci ai sa ma intelegi. Este pagubos atasamentul fanatic fata de o biserica. Poti pierde din vedere singura tinta a credintei: Domnul Iisus Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Andrushca,e a doua oara cand cineva se ia de shopping-ul tau!Mare pacat o fi si asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Oricum singurul lucru stabil in toata ecuatia asta ramane...pasiunea mea, shopping-ul (care nu e trecuta in capul listei, ci in coada, dar stii cum e...unii citesc doar prooroci, dar de aia mincinosi nu mai citesc...desi tot in Biblie scrie si asta). ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|