![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
si referitor la punctul 2, sotul nu a stiut ce ii face preotul (am fost langa ei); l-a facut cu mir si a zis nustiuce si la gta i-a zis "acum sti ortodox, dar botezul reformat iti este valabil". Asa ca al meu s-a trezit dintr-o data ortodox, fie ca a vrut, fie ca nu; nu l-a intrebat nimeni nimic; In fine, oricum pentru noi, confesiunea religioasa diferita e ultimul lucru care ne-ar putea deranja... Amandoi, oricum ne rugam aceluiasi Dumnezeu; Dumnezeu e acelasi, iar chestiunile de dogmatica si mai stiu eu ce diferente sunt nu ne intereseaza, pentru ca niciunul nu suntem (si probabil nici nu vom fi) crestinii perfecti, care sa faca totul a la carte; asa ca diferenta de confesiune religioasa nu ne impiedica nicidecum sa fim o familie.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta mixta - care sunt problemele? | Ciprian Mustiata | Secte si culte | 100 | 04.05.2013 13:31:46 |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |
nunta | cojanete | Nunta | 3 | 24.03.2010 11:31:35 |
nunta | killerandrew | Nunta | 5 | 07.07.2009 12:55:29 |
casatorie mixta, rog raspuns de la preot, daca se poate | lumar | Nunta | 5 | 13.10.2008 20:29:10 |
|