Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 12:52:58
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
citeste noul testament si o sa le vezi repetate ----- daca nu te descurci o sa iti arat eu ... depune efort ...
multa iubire
Sa ma ajuti tu sa cad in groapa poate. Nu stiu cine te-a pacalit cand ti-a spus ca orbii ar putea ajuta pe cineva. Decat asa ajutor, mai bine lipsa.
Vechi 04.08.2011, 13:57:21
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Sa ma ajuti tu sa cad in groapa poate. Nu stiu cine te-a pacalit cand ti-a spus ca orbii ar putea ajuta pe cineva. Decat asa ajutor, mai bine lipsa.
nu te grabi ... citeste si apoi discutam , pina acum am vazut ca de fapt nu stii nimic si ti-am demonstrat asta .... asadar astept ...
multa iubire
Vechi 04.08.2011, 14:24:31
Banned

Implicit

Citat:
nu te grabi ... citeste si apoi discutam , pina acum am vazut ca de fapt nu stii nimic si ti-am demonstrat asta .... asadar astept ...
multa iubire
Pana acum mi-ai demonstrat doar ca nici ce iti spune interlocutorul nu intelegi, ai picat la toate testele cu brio. Unul din ele, pus tie in fata nu numai de mine, ci si de altii, era faptul ca nu poti da cuiva in cap si apoi sa-i spui ca il iubesti, dupa care ii mai dai o palma si iar ii spui ca il iubesti, dupa care il scuipi in obraz si iar ii zici ca il iubesti si tot asa. Ori daca nici macar acest test marunt nu l-ai trecut, cum vrei sa te cred pe cuvant ca ai inteles tu NT din moment ce tocmai despre iubire este vorba in el? Eu te vad ca si pe fariseii care L-au rastignit pe Iisus din prea multa "dragoste". De aceea iti spuneam sa primesti si tu atata cata dai dar nu te prindeai, sigur fiind ca tu ai da atat de multa.
Graba strica treaba, de asta nu ma grabesc cu astfel de lucruri. Cand vei dovedi ca intelegi ce ti se spune, voi crede ca intelegi si altele. Pana atunci insa nu.
Vechi 04.08.2011, 16:11:23
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Pana acum mi-ai demonstrat doar ca nici ce iti spune interlocutorul nu intelegi, ai picat la toate testele cu brio. Unul din ele, pus tie in fata nu numai de mine, ci si de altii, era faptul ca nu poti da cuiva in cap si apoi sa-i spui ca il iubesti, dupa care ii mai dai o palma si iar ii spui ca il iubesti, dupa care il scuipi in obraz si iar ii zici ca il iubesti si tot asa. Ori daca nici macar acest test marunt nu l-ai trecut, cum vrei sa te cred pe cuvant ca ai inteles tu NT din moment ce tocmai despre iubire este vorba in el? Eu te vad ca si pe fariseii care L-au rastignit pe Iisus din prea multa "dragoste". De aceea iti spuneam sa primesti si tu atata cata dai dar nu te prindeai, sigur fiind ca tu ai da atat de multa.
Graba strica treaba, de asta nu ma grabesc cu astfel de lucruri. Cand vei dovedi ca intelegi ce ti se spune, voi crede ca intelegi si altele. Pana atunci insa nu.
oare IISUS HRISTOS le dadea in cap fariseilor cu aberatiile spuse de ei si nu ii iubea????? uppps .. acum o sa astept niste interpretari de la voi despre mine de o sa imi stea mintea in loc ..... morrrr de raasss inca de pe acum
multa iubire
Vechi 04.08.2011, 16:40:46
Banned

Implicit

Citat:
oare IISUS HRISTOS le dadea in cap fariseilor cu aberatiile spuse de ei si nu ii iubea????? uppps .. acum o sa astept niste interpretari de la voi despre mine de o sa imi stea mintea in loc ..... morrrr de raasss inca de pe acum
multa iubire
Deci ti-a dat tie scaunul lui de Judecata. Mai sa fie.

Iisus nu numai ca nu l-a facut pe nimeni tampit, dar citeste ce soarta ii asteapta pe cei care spun asa ceva despre fratii lor. Tu din sectari tampiti si altele asemenea nu scoti oamenii. Macar de-ai vorbi ca Iisus.

Last edited by Adriana3; 04.08.2011 at 16:44:04.
Vechi 04.08.2011, 18:58:56
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Deci ti-a dat tie scaunul lui de Judecata. Mai sa fie.

Iisus nu numai ca nu l-a facut pe nimeni tampit, dar citeste ce soarta ii asteapta pe cei care spun asa ceva despre fratii lor. Tu din sectari tampiti si altele asemenea nu scoti oamenii. Macar de-ai vorbi ca Iisus.
dupa cum spuneam morrrrrr de rassssssss ....
fratii lor? tu cu mine nu esti sora -frate .... asadar nu te baga in aceeasi oala cu mine , ca tu nu esti ortodoxa ....tu sectara , eu ortodox .... si stim ca minciuna si adevarul nu pot sta la un loc ....
multa iubire
ps sectari nu e o jignire , iar timpit nu este cuvintul folosit de mine .... asadar ACUZA-MA dar ADU PROBE .... intelegi sectaro ?
multa iubire
Vechi 04.08.2011, 19:20:11
Banned

Implicit

Citat:
dupa cum spuneam morrrrrr de rassssssss ....
fratii lor? tu cu mine nu esti sora -frate .... asadar nu te baga in aceeasi oala cu mine , ca tu nu esti ortodoxa ....tu sectara , eu ortodox .... si stim ca minciuna si adevarul nu pot sta la un loc ....
multa iubire
ps sectari nu e o jignire , iar timpit nu este cuvintul folosit de mine .... asadar ACUZA-MA dar ADU PROBE .... intelegi sectaro ?
multa iubire
Cand tu spui cuiva ca spune tampenii, il acuzi de a fi tampit. Si asa mai departe. Probe gasesti cate vrei.

Cat despre frate, esti frate din moment ce avem acelasi Tata ceresc, fie ca-ti place, fie ca nu. Suntem in aceeasi oala deocamdata. Doar la Judecata Domnului se vor separa oalele, si nu tu vei fi cel care va decide cum.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38