Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.06.2010, 11:58:50
ivo_faith
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Fiecare crestin ortodox are datoria sa spuna adevarul. Ca poate unii dintre noi cadem si incepem sa atacam catolicismul de dragul de a ataca e partea a doua

Din cate stiu, dupa ce a fost redactat in intregime Crezul, Parintii care au participat la sinod au decis ca sa nu se mai faca nicio adaugare la el.
Da-mi voie sa mentionez ca nu noi atacam catolicismul, ci Latinii ataca Biserica Ortodoxa; asta este adevaratul fenomen. Cat priveste adaugarea/neadaugarea la Crez, filioque nu poate fi adaugat la Crez pentru ca este o parere pesonala a latinilor, o parere care vine in contradictie flagranta cu Revelatia Sfintei Scripturi si deci o erezie. Ori Sfanta Biserica nu poate accepta ca dogma o erezie ca filioque.
Vechi 15.06.2010, 13:04:36
ebadea ebadea is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.08.2009
Implicit

Dar cand eti pune mana in rani veti crede?
Vechi 15.06.2010, 13:15:27
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ivo_faith Vezi mesajul
Da-mi voie sa mentionez ca nu noi atacam catolicismul, ci Latinii ataca Biserica Ortodoxa; asta este adevaratul fenomen. .
Mda. Mai ales pe acest forum fenomenul se manifesta cu deosebita forta.

"latinii ataca Biserica Ortodoxa" ?! Inseamna ca se ataca pe ea insasi. Din cate imi aduc aminte, romanii cam sunt latini... sau ?
Subiect închis

Tags
primatul papal, roma, vatican

Thread Tools
Moduri de afișare