![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postez a nu stiu cat-a oara acest raspuns. Sper ca de aceasta data adminul sa nu ma mai baneze si sa-mi stearga postarile. Pentru a fi sigur ca veti citi raspunsul meu, am sa vi-l trimit si pe privat. Dvs. va contraziceti cu "invatatura de credinta ortodoxa" si cu Sfanta Scriptura (in traducere ortodoxa). Iata ce spune invatatura de credinta ortodoxa, referitor la pazirea poruncii a patra: 127. Ce invata porunca aceasta? Aceasta porunca invata doua lucruri, si anume: datoria muncii in timpul celor sase zile ale saptamanii si datoria de a sarbatori ziua a saptea, ca zi de odihna, inchinata Domnului. Iar Sfanta Scriptura, in traducere ortodoxa, stabileste clar care este ziua intaia si, implicit, care este ziua a saptea: "Dupã ce a trecut sâmbãta, când se lumina de ziua întâi a sãptãmânii (Duminicã) (Matei 28:1)" "si dis-de-dimineaþã, în prima zi a sãptãmânii (Duminicã)"(Marcu 16:2) "Iar în ziua întâia a sãptãmânii (duminica) "(Ioan 20:1) Mentionez ca parantezele nu-mi apartin. Sunt paranteze explicative asa cum apar in traducerea ortodoxa. Daca duminica este ziua intaia (conform ortodoxiei) iar sambata este ziua a saptea, noi ce zi pazim? Invatatura de credinta ortodoxa ne invata sa pazim ziua a saptea (conform poruncii lui Dumnezeu), iar Sfanta Scriptura ortodoxa arata ca ziua a saptea este sambata. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Limba ebraica a VT. Aplicatie pentru cuvantul Sabat. | AdrianAamz | Din Vechiul Testament | 9 | 08.02.2011 10:02:02 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|