Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2009, 13:50:14
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

@florisca: cred ca tu ai niste probleme. Rezolva-le, si apoi reintra pe forum.

@vsovi: ca de obicei, esti invariabil producator de ineptii scrise in stil emo. Am incercat tot timpul sa nu te bag in seama, dar te bagi tu. Pentru tine totul se rezolva pe o ecuatie liniare, totul e alb, ori negru, nu exista gri. Daca visele sunt considerate de comunitatea crestina ca nefiind ceva important, ca nefiind mesaje, sau ceva bun, tu automat le tragi in jos, spunand despre ele ca sunt "gunoi". Visele nu sunt gunoi. Ceea ce nu intelegi tu e notiunea de neutru (in multe cazuri, nu numai despre vise).

Eu m-am gandit la vise ca fiind un apus de soare; nu stiu daca e buna comparatia, insa mintea mea umila asa le-a inteles. Nu sunt bune, nici rele. Cateodata, sunt foarte frumoase: ce frumos e un apus de soare oglindit pe mare! Ce frumos e un vis cand te casatoresti cu alesul/aleasa ta mult cautata! Amandoua aceste lucruri sunt facute de Dumnezeu; nu sunt gunoaie. Insa, de a-ti gasi placerea in unele dintre ele pana la a ajunge a te inchina si a le venera si a crede ca soarele sau visul iti trimite mesaje sau ca alte fiinte incearca sa te contacteze prin vis sau prin apus de soare, e cale foarte lunga, incalcita, si abatuta de la adevarul ortodox.

@Corinusha, dai in boala florescei. Cantareste ce spui! Barbatul are locul sau, femeia are locul ei; nu sunt pe aceeasi treapta, din simplul motiv ca nu se pot compara: este barbat si femeie. Unul poarta pantaloni, femeia poarta rochie. Sa spui ca barbatul daca are voie blugi si camasa de ce nu femeia are voie e o critica de mult depasita. NU! Ai voie! Poarta pantaloni, rade-te in cap, fumeaza, drogheaza-te, bea, fa-ti operatie de schimbare de sex. Ai voie. Toate iti sunt ingaduite!
Iar tu, intocmai ca florisca, nu ai habar de ce inseamna bioenergie, vise, si autorii bibliei, insa veniti cu niste afirmatii ca si cum ati revela intregul ADEVAR in cateva cuvinte. O sa iti dau insa un site de pe care poti sa te documentezi: www.sfaturiortodoxe.ro. Vei gasi informatii si despre vise, si despre bioenergie, si cred ca, nu stiu exact, si despre biblie.

P.S. Astept un post de 52356 randuri scrise cu "sh", "tz", "jm" prin care sa se dovedeasca cat de mult m-am inselat si judecat pe vsovi. Cred ca ceilalti useri s-ar bucura daca nu ar aparea, ca eu unul oricum nu il citesc. OF.
edit: Acest topic m-a intristat foarte mult. Imi pare rau ca am postat cu asa inversunare. Poate ca o sa imi aduc contributia altcumva: o sa incerc.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 30.09.2009 at 14:02:15.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre vise? patricia2006 Generalitati 17 15.04.2018 21:52:00
Despre vise. Templier Knight Generalitati 13 04.03.2012 16:18:30
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49