![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cat despre daniel,nu am inteles de ce nu e valabil ptr tine capitolul,doar sunt fapte reale,or,daca nu era de luat in seama,nu strabatea atatea secole,capitolul era scos!cat despre dummnezeul meu ,e cel ortodox,trait,inteles si marturisit prin prisma celor 10 ani de stat in pat cu psaltirea in brate!nu crezi ca m-am smerit destul?lasa-ma sa mai si zburd!eu prezint doar modul in care il inteleg eu pe dumnezeu,or viziunea mea difera de a ta,clar!ce nu imi place e fanatismul,lipirea de dogme,sa tii strans cu dintii de niste chestii!ma intereseaza parerea ta intr-o chestiune:daca Maica D-nului ar fi trait in secolul 21,tot in fusta s-ar fi imbracat,tot par lung si basma ar fi avut?intreb asta,pentru ca suntem indemnate sa ne imbracam ca ea in biserica si in lume,uitand insa ca acest port era portul vremii ei,era unica optiune!tot asa,si barbatii ar trebui sa urmeze portul lui iisus si sa se imbrace in chestii lungi,albe,sa poarte barba si plete!si uite cum femeile sunt discriminate iar,ptr ele fiind pacat sa nu poarte portul Maicii D-nului,de acum 2000de ani,pe cand barbatii pot zburda liberi in portul timpului lor!astept raspuns!ca sa comentez si ultimele tale randuri,las-o moale cu yoga,zen,chestii eretice!sunt pe calea ortodoxa,doar ca am o viziune un pic diferita,pe care o impartasesc destui calugari si preoti pe care ii cunosc,care,mult mai cunoscatori ca mine,sustin ca multe dogme is depasite si lucrurile stau in multe feluri altfel!stiu ce vei spune,dar daca e cum zic ei,ce te faci?
|
|
|||||
|
|||||
![]()
Doamne fereste ce am citit aici.
Lasand la o parte visul numai blasfemii am pe aici, numa' lucruri porcesti. Sa incepem cu: Citat:
Citat:
Cum sa nu aiba femeia valoare? Sfanta Scriptura nu e o carte demodata, SFANTA SCRIPTURA ESTE ETERNA, pentru c'a fost scrisa sub Duhul Sfant. Sau acum si Duhul Sfant e demodat? Citat:
Citat:
Citat:
Ce viziune un pic diferita? Bine au zis fratii mei mai sus! Tu ai luat Ortodoxia si ai bagat inovatii in ea. Ce calugari impartasesc aceasta viziune "un pic diferita"? DATORITA DOGMELOR, ORTODOXIA TRAIESTE. DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, AVEM EREZUL CATOLIC, SI TOATE EREZIILE. DATORITA NERESPECTARII DOGMELOR, SI ACELOR CARTI "DEMODATE" SCRISE DE SFINTII PARINTII MULTI SE RATACESC! Doamne fereste! Last edited by Antoni0; 30.09.2009 at 01:33:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine mai! E vina mea ca tu nu te exprimi "normal". Tre' sa citesc printre randuri sau poate sa primesc un vis ca sa inteleg ce vrei sa zici cu adevarat! Ce logica in tine. Femeia e superioara pentru ca naste. Dar barbatul ca o apara de vrajmasi, de pericole? Atunci putem zice ca barbatul e superior. Si unde ajungem? La mandrie ajungem. Femeia tre' sa se supuna barbatului, insa barbatul tre' sa aiba grija de ea, s'o apere si s'o iubeasca. Deci ti se pare normal sa te autoconvingi ca te-ai smerit singura? Interesant... Asta e portul pentru a merge la Biserica. In fusta lunga si batic. Si mi se pare normal. Eu cand ma duc la Biserica nu ma duc in pantaloni scurti sau in trening. Blugi si camasa. Asta e vestimentatia. Bioenergie? Adica lucratura dracului! Nu multumesc! Prefer sa zac acolo in pat cu cartea de rugaciuni in mana! Ce "update" vrei? Sa lasam dogmele si Traditia doar pentru ca's invechite? Sa devenim toti ecumenisti pentru ca e la moda, sa ne cipuim, s.a.m.d. Hoo femeie! Asta nu e Ortodoxie. Ce faci tu e un harcea-parcea diavolesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|