![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am visat intr-o noapte ca eram intr-o biserica veche, cu peretii plini de muschi verde, era foarte intuneric si pe un perete era abia vizibila (pictata direct pe perete) icoana Maicii Domnului si o voce soptita m-a strigat din icoana pe nume. M-am trezit si am incercat sa uit senzatia pe care mi-a dat-o vocea aceea soptita.
Noaptea urmatoare, am visat pe Maica Domnului, foarte frumoasa si imbracata in haine de aur si imi vorbea dar fara a deschide gura si m-a acoperit cu o lumina care izvora din ea si de pretutindeni, iar dragostea era starea lucrurilor si starea ei, nu un sentiment...si m-am trezit si am incercat sa mi-o scot din minte ca nu cumva sa fie o inselaciune si sa ma rog la un asemenea chip. Am respins ambele visuri ca fiind de la cel viclean. Dumnezeu nu se supara daca tu din vigilenta duhovniceasca si precautie refuzi sa primesti chiar un inger de lumina sau pe Maica Sfanta. Diavolul ne ademeneste si cu ispite de dreapta si de stanga si mai de folos ne este sa refuzam un vis, desi uneori acesta iti da o stare de bine si te cufunda intr-o lume frumoasa.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Numa' pe chaturi si pe messenger folosesc acest limbaj nesimtit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Barbatii umbla in blugi si camasa si femeile in fusta. E chiar asa de greu de inteles? Dar daca'ti place libertatea... umbla si goala pe strada! Cum sa fie scrisa Biblia de oameni? A fost scrisa sub Duhul Sfant! |
|
||||
|
||||
![]()
Si femeile in fusta...de blugi. Why not?
''Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine, pacatoasa si pe noi toti!'' Last edited by melb26; 30.09.2009 at 19:35:46. Motiv: scuze de offtopic |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Am 23 de ani. "Mosu" vine de la ce a vazut Petrache la Maglavit si poate ca si de la... Doroftei ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sti care e problema ta?nu totul se bazeaza pe religie si pe biblie. mai documenteaza-te si tu si din alte parti. cauta afirmatii DOVEZI! nu totul sta in "crede fara sa cercetezi." poate-s atee, sau poate nu, dar oricum se pare ca tu esti cel care habar nu are pe ce lume traieste. trezeste-te la realitate si nu mai judeca pe altii. barbatul si femeia sunt egali din punct de vedere mental, asa ca nu da fiecaruia un loc anume. egalitate!! pentru ce s-a luptat timp de secole? pentru o egalitate care pentru cei ca tine nu valoreaza nimic. si da, o dau in boala florescei, deoarece are dreptate. documenteaza-te si din surse care nu au legatiura cu religia.bibilia! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca exista doua sexe denota o diferentiere pentru roluri diferite in biologie. astfel ca barbatul si femeia sunt diferiti. iar aceste diferente sunt si mintale nu doar fizice sa ne intelegem. Defapt, nici un om nu este egal cu altul din punct de vedere mintal, nici doi barbati intre ei. Egalitatea e o farsa, totul se bazeaza pe diferentiere si relatii de putere. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da mai, dar priveste in amanunt, priveste in timp. a fost scrisa de oameni, sub indrumarea Duhului Sfant, dar gandeste-te cate greseli s-au putut intampla la traducere... gandeste-te bine inainte sa contrazici. De unde sti tu ca exista Duhul Sfant? argumenteaza. poate nu cerd decat daca se poate dovedi. cum ai reactiona daca copilul tau te-ar intreba ce te-am intrebat eu?ce i-ai raspunde. ^sti, asta e chestia. barabtul nu e mai puternic decat femeia. de fapt puterea poate fi perceputa diferit de la persoana la persoana. pentru unii inseamna bani, pentru altii inseamna forta fizica sau fosta mintala... mental ma refeream la psihic. in afara de faptul ca diferentierea fizica dintre femeie si barbat este data de organele sexuale si hormonii secretati de acestea.. in rest,m unde e diferenta? o femeia poate sa faca la fel de bine ce face un barbat, iar un barbat poate sa faca la fel de bine ce face si o femeie, exceptand rolul sexual(sau cum vrei sa-i zici), care difera Last edited by Corinusha; 01.10.2009 at 10:30:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Omul are trei structuri principale:fizica,biosica (mintea) si noesica (sufletul).
Pe ultima o scoateti cu desavarsire in calcul,de asta nu gasiti raspunsuri. Sunteti ca cei ce vor sa vada cu urechile,incercand sa pricepeti doar cu mintea lucruri legate de suflet. Dar,aceste discutii sunt oricum interminabile si nu duc nicaieri.Vezi topicul "atei". Pana la urma,cine are cat de cat deschiderea de a accepta ca lumea asta nu se rezuma doar la palpabil,la imediata realitate materiala,va cauta si va gasi raspunsuri. In rest,vorbim vorbe. |
|
|||
|
|||
![]()
Oamenii din timpurile bilice si din locurile unde s-a scris nu purtau nici ei pantaloni, iar femeile nu fusta. Toti purtau un fel de vesmant.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|