![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
O ultima adaugire, daca unii barbatii sunt produsul unor parinti cu creierul mai subdezvoltat si nici in scoala nu se prinde nimic de ei...deja cam pica teoria =)) Last edited by AndruscaCIM; 01.10.2009 at 14:08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ah apropo, daca sunt femeie asta nu inseamna ca nu o sa recunosc autoritatea barbatilor in toate domeniile. Pana si din Biblie reiese ca barbatul e mai superior decat femeia. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi diferentele!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 01.10.2009 at 14:37:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te calauzeasca! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A deci esti femeie ![]() Oamenii merita cu totii respectati, insa exista un grad de respect de care unii oameni se invrednicesc prin simpla prezenta, indiferent ca sunt femei sau barbati, cam asta e ideea. Eu respect oamenii care ma fascineaza, care dovedesc ca au o gandire deosebita, o traire pe masura, un suflet care li se reflecta in privire...dar nu respect mai mult decat merita omul tern, viciat, dur, abrupt, badaran, incult, care nu se respecta el insusi, fara demnitate si fara bun simt... Acestea fiind spuse, recunosc superioritatea celor care chiar chiar o au si atat. Cand cineva afirma ca este superior si mai inteligent decat altcineva, poate pieri pe limba sa in clipa urmatoare...ca exemplu, prima greseala gramaticala si reiese ca deja ceilalti evalueaza mai atent in urma celor afirmate si pot trage concluzii foarte usor in legatura cu " inteligenta si superioritatea fara de..." Barbatii fac o greseala imensa prin faptul ca se autocaracterizeaza...pentru ca ar trebui sa fie mai smeriti prin insasi faptul ca nu toti sunt inteligenti sau superiori ![]() P.S. Frustrarea se exprima exact la modul asta " Sunt superior fata de.."...pentru ca in aceste vorbe se simte o profunda nesiguranta, frustrare si necesitate de a lupta pentru respect odata ce nu este primit si ceilalti nu simt ca au pentru ce sa il acorde ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre inclinatia femeilor spre paranormal e adevarat ce a spus moshu, la femei predominanta este emisfera dreapta, cea care se ocupa cu emotiile, cu visarea, cu intuitia etc., pe cand la barbati e dominanta emisfera stanga, care tine de logica. In privinta inteligentei fiecare are dreptul la o opinie, asta nu inseamna ca femeia trebuie dispretuita si pusa cu calusul in gura. Dar atunci cand vorbeste prostii si ii mai duce in amagire si pe altii (topicul asta e un exemplu) ar fi bine sa taca. Eu mi-s fumeie si nu mi-e rusine sa zic ca-s mai proasta ca altii, dar nu-mi place cand o Evă inselatoare vine cu tupeu si spune ca Biblia-i demodata doar ca sa i se potriveasca ei socotelile! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Discernamantul tine de inteligenta si daca e pe asa cu ajutorul lui Dumnezeu ar trebui sa il avem toti...eu cel puti nu ma dezic si am ales intotdeauna in egala masura si cu inima si cu ratiunea. Ca sunt femei mai aiurite, visatoare si care nu stiu ce e cu ele, treaba lor...dar la fel este bine stiut faptul ca unii barbati uita de tot discernamantul si inteligenta lor in momentul in care vad un picior de femeie mai dezgolit si incepe sa lucreze cu intensitate emisfera dreapta responsabila cu imaginatia...este? Pentru ca fiecare are dreptul la opinie, nu exista argumentul " Creierul barbatilor ( deci generalizare eronata) este mai dezvoltat decat al femeilor"...dar poate exista " Sunt dezvoltate diferit, cu siguranta". Moshu nu are nici o relevanta in ceea ce spune pentru ca nu se refera la cele cateva fete care nu au treaba cu religia si nici nu cred in Biblie...ci generalizeaza intr-o maniera deplasata...asta imi spune mie discernamantul cel putin ![]() Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Stie cineva daca "Testul de inteligenta al lui Einstein", are undeva in lucrarile lui sau in vreo carte o rezolvare reala?(Daca tot a venit vorba de inteligenta) - chiar as dori sa stiu.
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 01.10.2009 at 17:24:13. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|