![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si totusi nu puteam nici sa nu ma gandesc in apropierea nuntii la eventualitatea ca m-as putea impiedica de rochia de mireasa si sa cad in cap in timpul dansului mirilor...si uite ca nu a fost cazul si m-am descurcat cu infoiata mea rochie =)). Intr-adevar m-am visat cu ceva timp inainte de nunta intr-o rochie care era cam gri, cerul innorat, formatia nu era si nici picior de invitat ....si as putea face o conexiune cu accidentul de masina pe care l-am avut cu exact o saptamana inainte de nunta, dar as zice ca s-a intamplat totusi din cauza clipei mele de neatentie si cam atat :D |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am visat intr-o noapte ca eram intr-o biserica veche, cu peretii plini de muschi verde, era foarte intuneric si pe un perete era abia vizibila (pictata direct pe perete) icoana Maicii Domnului si o voce soptita m-a strigat din icoana pe nume. M-am trezit si am incercat sa uit senzatia pe care mi-a dat-o vocea aceea soptita.
Noaptea urmatoare, am visat pe Maica Domnului, foarte frumoasa si imbracata in haine de aur si imi vorbea dar fara a deschide gura si m-a acoperit cu o lumina care izvora din ea si de pretutindeni, iar dragostea era starea lucrurilor si starea ei, nu un sentiment...si m-am trezit si am incercat sa mi-o scot din minte ca nu cumva sa fie o inselaciune si sa ma rog la un asemenea chip. Am respins ambele visuri ca fiind de la cel viclean. Dumnezeu nu se supara daca tu din vigilenta duhovniceasca si precautie refuzi sa primesti chiar un inger de lumina sau pe Maica Sfanta. Diavolul ne ademeneste si cu ispite de dreapta si de stanga si mai de folos ne este sa refuzam un vis, desi uneori acesta iti da o stare de bine si te cufunda intr-o lume frumoasa.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|