Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2009, 15:02:52
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zoridezi Vezi mesajul
Mai 'draga', am vorbit eu cumva cu tine? Sau te simti frustrata din cauza adevarului?
Ah apropo, daca sunt femeie asta nu inseamna ca nu o sa recunosc autoritatea barbatilor in toate domeniile. Pana si din Biblie reiese ca barbatul e mai superior decat femeia. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi diferentele!!!!!!

A deci esti femeie , dar modul de exprimare a parut al barbatului care trebuie neaparat sa afirme " Barbatul este superior femeii !" cu satisfactia ca prin aceste cuvinte poate suplini lipsa de caracter si incultura. Nu, nu sunt de acord...eu nu respect un OM doar pentru ca este barbat, il respect daca SIMT ca este de respectat.

Oamenii merita cu totii respectati, insa exista un grad de respect de care unii oameni se invrednicesc prin simpla prezenta, indiferent ca sunt femei sau barbati, cam asta e ideea.

Eu respect oamenii care ma fascineaza, care dovedesc ca au o gandire deosebita, o traire pe masura, un suflet care li se reflecta in privire...dar nu respect mai mult decat merita omul tern, viciat, dur, abrupt, badaran, incult, care nu se respecta el insusi, fara demnitate si fara bun simt...

Acestea fiind spuse, recunosc superioritatea celor care chiar chiar o au si atat.

Cand cineva afirma ca este superior si mai inteligent decat altcineva, poate pieri pe limba sa in clipa urmatoare...ca exemplu, prima greseala gramaticala si reiese ca deja ceilalti evalueaza mai atent in urma celor afirmate si pot trage concluzii foarte usor in legatura cu " inteligenta si superioritatea fara de..."

Barbatii fac o greseala imensa prin faptul ca se autocaracterizeaza...pentru ca ar trebui sa fie mai smeriti prin insasi faptul ca nu toti sunt inteligenti sau superiori

P.S. Frustrarea se exprima exact la modul asta " Sunt superior fata de.."...pentru ca in aceste vorbe se simte o profunda nesiguranta, frustrare si necesitate de a lupta pentru respect odata ce nu este primit si ceilalti nu simt ca au pentru ce sa il acorde ... iar de mine sunt straine aceste sentimente
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre vise? patricia2006 Generalitati 17 15.04.2018 21:52:00
Despre vise. Templier Knight Generalitati 13 04.03.2012 16:18:30
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49