Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2016, 02:24:53
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Excelente si lamuritoare postari, domnule Cristian. Multumim mult.
Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Inca odata, multumim. Care este sursa, va rog?
Da, Adriane, fix excelente și fix lămuritoare, postările... :) Și fix de la sursă :)

Fratele nostru Cristian, e de intenție bună, cu inimă doritoare de bine, crede ușor orice și în bucuria lui, crede că îl credem și noi. Cel puțin eu nu...

La 2 metri de mine, în biblioteca mea, pe raftul "erezie și ateism", stă Coranul în limba română, dacă mă apuc să scot de acolo versete să le arăt cu tot cu note de subsol, cu tot cu unele cuvinte din arabă, trecute în alfabetul roman, să vezi tu acolo, ce explicit spune ce să le facă la infideli și altele... alea da informații lămuritoare și de la sursă.

Dar mai aprind pe aici spiritele, și nu vreau. Mai ales că sunt unii care abea așteaptă să se agațe de orice, ca să aibe la momentul oportun o motivație să le dea în cap la musulmani.

Și creștinii sunt (ar trebui să fie) izvorul păcii, al dragostei, iertării, rugăciunii, mângâierii, a toată virtutea, ca ucenici ai lui Hristos... Dar eu cel puțin, Doamne ajută, mă silesc cât pot, să fiu astfel. Siliți-vă și voi la fel.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote