Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2016, 15:16:53
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ba da, metodele, dar daca nu poti pricepe de ce e important principiul "nevinovat pana la proba contarie", restul dsiscutiilor mai rafinate nu mai au sens.
Cine si-a gasit sa vorbeasca de manipulare.
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc.

Eu n-am vazut tot docuemntarul dar am vazut niste interviuri cu niste copii istetzi si simpatici si bine centrati pe ideea de Dumnezeu.
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei.
Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier.
N-a zis nimeni ca sustii ca biserica e vinovata direct (indirect e alta discutie) ci doar ca sustii, stupid, ca Biserica ar trebui sa faca ceea ce e treaba Statului.
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica?
Sa fim seriosi.
Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/
Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro?
Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant?
Ce salarii a taiat Ciolos mai??
Treaba fiecarui preot ce predica, are dreptul si la opinii personale, daca facea Biserica facea politie sa controleze ce si cum tine predica fiecare preot, tot tu si cei ca tine sarati in sus ca s-a facut SRI in biserica.
Irelevant ce marca de bere iti place, oricum nu stii cum se face berea si in alte chestiuni ai gusturi teribil de proaste.

.
Am gusturi teribil de proaste pentru ca nu cred ca d-voastra? Sunteti expert la bagat pumnul in gura si la jignit, cred ca o sa inchei discutia asta care vad ca nu ajunge niciunde. Ramaneti d-voastra un aprig aparator al bisericii si al bataii si al minunatului sistem de educatie romanesc si al societatiii romanesti in general.
Se vede cu ochiul liber in ce hal suntem din toate punctele de vedere si ca educatie si ca situatie economica, pai Norvegia e la ani lumina de noi. Ne-am gasit noi, prostii, needucatii, dar foarte credinciosi (la bataie eventual) sa acuzam Norvegia? Spuneti mai bine de ce sunt plecati atatia oameni din tara, de bine ce e la noi? Si nu mai faceti pe desteptul si ma luati de sus, ca nu va merge? Un singur domeniu care merge bine in Romania si unde suntem peste norvegieni sau oricare popor de pe glob? La teorie cred ca suntem buni, ca in rest?
Suntem curul lumii, asta suntem, purul adevar. Rupti in cur si cu gura mare.

Last edited by aubergine; 26.02.2016 at 15:20:23.
Reply With Quote