Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Placa asta cu: "Noi stim de 2000 de ani si nimic nu s-a schimbat" este cam zgariata. Acum ca am vazut ca Sf. Ioan Gura de Aur a sustinut Cina Pascala in noaptea Pastilor exact ca si mine iar tu te faci ca nu vezi, si ai evitat cu maxima abilitate si raspunsul la intrebarea mea directa, acum ca stii ca Pastile a fost pregatit in 14 Nissan iar seara, cand l-au mancat era deja 15 Nissan pentru ca stii ca seara se schimba ziua, deci concluzia pe care o trag este: inversunarea impotriva evidentei. Nici nu este pentru prima oara ca faci asa, ci este ceva obisnuit la tine.
|
Eu vorbesc despre cei ce sunt intr-un cult si au invatatura din acel cult. Tu ai idei personale, diferite evident de ortodoxie si nu stii nici ce spun cei din cultele pe care le sustii. Deci e irelevant la ce concluzii personale ai ajuns tu, eu ti-am dat raspunsurile dar nu esti om cu care sa te intelegi, oricum o sa repeti tot ceea ce vrei, indiferent de ce se scrie. Dar in alte culte sunt de obicei oameni cu care te poti intelege si se poate discuta rational, nu sa repeti tot timpul acelasi lucru.