Citat:
În prealabil postat de grasu77
Bine. Hai sa luam la socoteala "traducerea competenta". Si, mai adaug unul din multele versete, (tot din "traducerea competenta") care vorbesc despre poruncile Lui Dumnezeu referitor la "painea dospita".
"Orice prinos de pâine, ce aduceti Domnului, sã nu-l faceti dospit," (Levitic 2:11 - Biblia sinodala).
Revin la intrebarea pe care ai ocolit-o. Ce avea Dumnezeu cu painea dospita? Vrei sa spui si despre EL aceleasi lucruri care le-ai spus despre "trice" (ca ar fi visat sau a dat in mintea copiilor)? Astept raspuns (fara comentarii docte la adresa mea sau a adventistilor).
Repet: jertfa Domnului Iisus nu putea fi simbolizata decat prin ceea ce era curat, nefermentat, nedospit.
|
Am raspuns ce cred adventistii despre azimi si de unde.
Ceea ce nu stii sau nu stiu adevantistii e ca Biblia e o carte intreaga, totul trebuei sa nu se contrazica. Nu poti luaun citat scos din context ca sa explici ceva, pentru ca in felul asta oricen paote explica orice cu ajuttorul Bibliei, scoate niste pasaje din context si nu le baga pe altele in seama.
Asa ca te rog sa nu te mai obosesti, voi ati preluat de la cei ce s-au desprins din ortodoxie, nu e niciom filozofie teologica aici.