Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.08.2010, 21:33:12
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Ori nu a scris el corect, ori nu stim noi la ce se refera exact. Dar asa cum a scris nu are cum sa fie. Poate ca nu se referea la abstinenta.
Cum sa fie abstinenta, lipsa sexului, pacat? Ne referim in cadrul casniciei.
Atunci cu postul cum este?
Fratilor, dar incercati va rog sa scrieti si sa ganditi in limba romana.
Ori mai este o varianta : desi stim bine la ce se face referire ne facem ca nu pricepem !! Spunea tare bine Mintuitorul , adinc cuvint, : ,,...daca nu ati fi stiut ati fi fost fara de pacat dar pt. ca sti indoit va este voua osinda ! "

Am ajuns sa nu mai pricepem limba romana !?!? Chiar asa este ? Ei aiurea, paraca am fi copii ! Nu de limba este problema ci cum sa tragem explicatia si judecata ca sa intoarcem vorbirea si sa o dam in sofism facindu-ne astfel ca nu am avea nici o vina !
Dar dracii, care sunt cei mai mari lingvisti si exegeti stiu cum sa ne invete sa pricepem limba si situatiile tocmai ca sa ne vadim de pacat. Dar nu lesne , pe fata, deoarece ne-ar fi prea evidenta caderea si am refuza-o ci disimulat folosind stratagemele dracesti !

NB. Pe dumneata sora nu limba romana te incurca deoarece nu o ai cunoste corespunzator ci limba duhovniceasca cea care este inca un mare secret pt. dumneata ! Ai judecat aproape bine situatia desi nu ai reusit sa ghicesti cauza !
Inainte de toate este aproape obligatoriu sa cunoastem viata, limba si traiul duhovnicesc, ceea ce spun deobicei, ,,in duh si adevar" . Acestea sunt limba comuna pt. intelegere a crestinilor induhovniciti ! Luati seama bine ! Incapatinarea si indaradnicia de a persista in necunoasterea celor duhovnicesti nu sunt prevestitoare de bine ! De mintuire ... nici atit !

Last edited by zaharia_2009; 06.08.2010 at 21:36:52.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre desfranarea intre sot si sotie ionut12 Generalitati 136 14.05.2011 13:04:54
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea costel Generalitati 78 17.03.2011 10:50:13
Intrebare: Desfranarea gmariusg Generalitati 58 02.12.2010 21:44:18
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Desfranarea kindly Generalitati 31 09.11.2010 13:53:39