![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
@Anca
"Cand are loc ovulatia? Stim despre ciclul menstrual ca incepe in fiecare luna in prima zi a menstruatiei si dureaza intre 28 si 32 de zile (depinde in functie de fiecare persoana, unele avand perioade mai scurte ori mai lungi). Ovulatia poate fi calculata incepand cu ultima zi a menstrei sau calculand 12-16 zile pana la urmatoarea menstra. Majoritatea femeilor au ovulatia intre a 11-a si a 21-a zi de ciclu menstrual, prima zi fiind prima zi de menstra. Aceasta este perioada cea mai fertila, deci contactele sexuale din aceasta perioada cresc sansele unei sarcini. Totusi, este bine de stiut ca ovulatia poate avea loc in zile diferite in timpul ciclurilor menstruale lunare. Este important sa iti determini perioada ciclului menstrual si vei stii cum sa te protejezi pe viitor sau cand este perioada optima in a ramane insarcinata." Nu stiu ce treaba cateii aici. In mod normal nu trebuie sa se ajunga la divort... De asta spunem si noi aici ca trebuie cunoscute si discutate niste lucruri inainte de casatorie si nu dupa. Da, normal este sa se ia oamenii din dragoste. Dar asta nu este suficient, trebuie si respect reciproc si compromis si etc. Deci ori discuti dinainte si iti iei partenerul potrivit si iubit, inclusiv in ceea ce priveste copiii, si esti fericit ori inghiti un compromis si o suferinta de o viata intreaga (tot din dragoste). Abstinenta in anumite perioade nu poate fi pacat. Abstinenta inseamna sa nu ai relatii deloc cu partenerul si atunci de unde placere carnala? Doar tot abstinenta este si in posturi.
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu imi permit sa te invat eu pe tine, sophia, avand in vedere ca pe toate le stii dupa cum se vede mai jos...
Citat:
Mi se pare remarcabila si autocritica de la sfarsit, dar iarasi, ce folos?!? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea | costel | Generalitati | 78 | 17.03.2011 10:50:13 |
Intrebare: Desfranarea | gmariusg | Generalitati | 58 | 02.12.2010 21:44:18 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|