Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.04.2010, 18:46:37
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cum tii dovedeste Dumnezeu mai exact? Iti apare in vedenie si zice cutare este fals sau nu?
...fiecare ne construim certitudinile poate in alt mod.
Eu sunt interesant de cum ti le construiesti tu pe ale tale..
Ma bazez pe credinciosia lui Dumnezeu:

"Și aceasta este încrederea pe care o avem către El, că, dacă cerem ceva după voința Lui, El ne ascultă."

Stiu ca e voia Lui sa nu fim amagiti si sa biruim in lupta credintei. De aceea m-am rugat sa ma invete sa deosebesc vocea Lui de vocea duhurilor inselatoare. Nu prea am vedenii, doar ca atunci cand un prooroc vorbeste recunosc vocea lui Dumnezeu, asa cum ai recunoaste tu vocea tatalui tau. Pe ce te bazezi, de fapt? Pe faptul ca il cunosti si stii ca e tatal tau, si orice ar fi nu poate altul sa se dea drept tatal tau ca nu i-ar merge.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Experienta m-a invatat sa nu ma arunc cu capul inainte, indiferent cat de interesante sunt perspectivele.
Cu atat mai putin sa fac alegeri la nimereala pe baza primei impresii.
Desigur, exista o doza de prudenta si o analiza serioasa a faptelor. Nici vorba de aruncat cu capul inainte. Experienta m-a invatat [sac!] ca atunci cand ma arunc cu capul inainte capul e primul care se loveste...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32