Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2011, 06:24:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Cum sa desconsider canoanele? Am zis doar ca mentalitatile si prejudecatile nu se inlatura cu una cu doua. Mai cauta prin canoane si o sa vezi ca exista unul care zice exact opusul, ca menstruatia femeii nu are cum sa fie necurata pentru ca este ca si mucul din nas, Dumnezeu nu creeaza nimic necurat. Chiar te rog sa cauti canonul . Si ca o paranteza, ceea ce se elimina este o mucoasa, mucoasa endometriala
Cat despre femeile anorexice care nu au menstruatii, nu prea vad o femeie anorexica in icoane, cu atat mai mult cu cat, anorexicele nu pot purta o sarcina pentru ca sunt prea slabe si fara forta, si asta este si motivul pentru care natura a facut in asa fel incat sa nu poata ramane nici insarcinate
Draga Adriana,Fecioara Maria nu a ramas insarcinata prin binecunoscutul act biologic al reproducerii,de aceea este de prisos sa mai vorbim despre menstruatie,lauzie,hormoni,uter,trompe,ovare si necuratie in acest caz-pentru ca sarcina si nasterea nu au urmat legile firesti oricarui pamantean-sa nu-mi spui ca tu crezi cum Mantuitorul a luat fiinta din mucoasa endometriala a Fecioarei,caci imi vine rau...
Chiar la asta am ajuns,la desacralizarea lui Iisus si a Fecioarei Maria?

Nota:chiar daca Fecioara Maria era anorexica,o data ce a fost aleasa sa fie purtoarea Fiului lui Dumnezeu,puteau si muntii sa se miste in calea ei,darmite sa duca o sarcina!
Nu crezi in minunile Lui Dumnezeu?
Cu Dumnezeu orice este posibil,nu uita!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Tags
din ospățul credinței

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04