![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand a fost introdusa Spovedania, stii cumva?... Si cum se facea ea? Cum se platea pentru pacate? Ce canon se dadea si cand?... Last edited by Adriana3; 20.01.2011 at 17:19:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
“Oricate veti lega pe pamant, vor fi legate si in cer si oricate veti dezlega pe pamant, vor fi dezlegate si in cer” - cam asta a fost inceputul, spusa de Mantuitorul Iisus.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
15. Si le-a zis: Mergeti in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la toata faptura. 16. Cel ce va crede si se va boteza se va mantui; iar cel ce nu va crede se va osandi. 17. Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: in numele Meu, demoni vor izgoni, in limbi noi vor grai, 18. Serpi vor lua in mana si chiar ceva datator de moarte de vor bea nu-i va vatama, peste cei bolnavi isi vor pune mainile si se vor face sanatosi. 19. Deci Domnul Iisus, dupa ce a vorbit cu ei, S-a inaltat la cer si a sezut de-a dreapta lui Dumnezeu. 20. Iar ei, plecand, au propovaduit pretutindeni si Domnul lucra cu ei si intarea cuvantul, prin semnele care urmau. Amin. " (Marcu, cap. 16) ![]() Si ce se intampla cu cele care nu-s nici legate si nici dezlegate? Cum a ajuns Sf. Maria Egipteanca la o asa sfintenie fara sa o fi dezlegat-o nimeni in prealabil? Una nu o exclude pe alta ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Iarăși sectanți...
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa au zis si evreii despre apostoli. Dar apoi a fost unul mai intelept printre ei care a zis ca daca nu este de la Dumnezeu vor disparea
![]() Nu degeaba s-a intrebat Iisus daca va mai gasi credinta pe pamant la venirea Sa, deja a crede ca sunt adevarate cuvintele Evangheliei de mai sus a devenit ceva "sectar"... Acum ii veneram pe sfintii care au crezut ca sunt adevarate cuvintele lui Iisus si ca atare au vindecat bolnavii, au alungat demonii etc, dar nu mai credem ca aceasta credinta este si pentru noi desi este scris foarte clar ca toti cei care cred vor putea face toate acestea. Acum pur si simplu nu mai cred decat foarte putini ca asa este, iar aceia sunt denumiti "sectari" pentru credinta lor in Cuvantul lui Iisus... Last edited by Adriana3; 20.01.2011 at 18:10:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Si ce se intampla cu cele care nu-s nici legate si nici dezlegate? Cum a ajuns Sf. Maria Egipteanca la o asa sfintenie fara sa o fi dezlegat-o nimeni in prealabil?
Imi imaginez ca stii cum a inceput pocainta ei si dupa ce s-a luptat cu multe ispite i s-a ingaduit sa se impartaseasca cu Sfintele Taine, ceea ce inseamna ca a fost dezlegata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca iei in considerare acest caz,ar trebui sa observi cum Maria Egipteanca s-a plecat cu smerenie inaintea preotului...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am zis sa nu respectam preotii, dimpotriva, sunt slujitori ai Domnului si trebuie respectati. Eu am zis doar ca si femeile trebuie sa aiba voie sa fie preot pentru ca nu le lipseste absolut nimic. Si iata un caz concret in care cel mai induhovnicit era o femeie si nu un barbat... |
|
|||
|
|||
![]()
aaaaaaaaaaaaa, de cine a fost relatata povestea???...aaaa da, stiu, de un B A R B A T!.... deci cum ar fi putut un barbat sa cada la picioarele unei muieri, nu, si fosta prostituata si goala pusca..... ar fi fost culmea!
|
![]() |
Tags |
din ospățul credinței |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul pentru femeile insarcinate | anculina | Postul | 202 | 27.04.2016 09:39:32 |
Sfaturi pentru un prea-pacatos | laur_3440 | Pocainta | 6 | 16.05.2010 20:02:26 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|