Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2011, 16:23:33
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dianagroza Vezi mesajul
Pai, dupa cum a spus si Daniel, asemeni tie, multi se lauda cu intelegerea Evangheliei, si daca stam si ne uitam... cate erezii, cate secte, cata sminteala. Tind sa cred ca nu incerci decat sa obtii o confirmare la stima de sine de care dai dovada. Esti cea "mica" si din toti sfintii partinti, TU esti cea care ai inteles cuvantul.
In toate postarile tale (pe care am rezistat sa le parcurg) repeti stresant "sa propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului", te obsedeaza vad. Doar atat cunosti? Si ca ziceai ca Domnul nostru Iisus Hristos nu a facut preoti, iti suna cunoscuta ideea de "punere a mainilor"?
Subiectul lansat, referitor la o femeie preot, e prea absurd pentru a merita un raspuns.
Pacat ca nu va laudati si voi cu intelegerea Evangheliei ca daca nu o intelegeti inseamna ca stati in intuneric, nu? Si atunci in cine credeti de fapt? Nu-i vorba de lauda este vorba ca nu poti fi crestin fara sa crezi in Hristos. Aveti ceva impotriva propovaduirii evangheliei?
Punerea mainilor imi este foarte cunoscuta la fel ca si faptul ca Sf. Ap. Pavel nu a spovedit pe nimeni, a botezat pe foarte putini si a zis ca el are ca misiune propovaduirea evangheliei. Saracu', numai asta stia?
Si la fel si ceilalti apostoli, au zis ca nu este vrednic de ei sa isi piarda timpul cu altceva decat propovaduirea Evangheliei asa ca i-au lasat pe altii sa faca toate celelalte. Numai atata stiau?

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04