Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2011, 15:35:29
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Daniel, eu nu sunt o sfanta, deacord, dar ceea ce a zis Iisus stiu pentru ca a ajuns Cuvantul Evangheliei Sale si la urechile mele, dupa cum a fost voia Lui, ca sa nu pot zice ca nu am stiut. Iti spune ceva acest lucru, ca Iisus a zis sa se propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului ca nimeni sa nu mai poata zice ca nu a stiut? Iti zice ceva faptul ca Iisus a multumit Tatalui pentru ca a bine-voit sa dezvaluie toate acestea tocmai celor mici? Suntem deacord ca eu sunt mica, asa-i? Iata ca indeplinesc toate criteriile cerute

Si stau sa ma intreb, daca numai sfintii pot sti ce a zis Iisus, tu de unde stii ca nu a zis ceea ce am afirmat eu? Lasand la o parte faptul ca nu de la mine le-am inventat ci sunt scrise intr-o carte numita Evanghelia dupa Ioan, Matei ect
Pai, dupa cum a spus si Daniel, asemeni tie, multi se lauda cu intelegerea Evangheliei, si daca stam si ne uitam... cate erezii, cate secte, cata sminteala. Tind sa cred ca nu incerci decat sa obtii o confirmare la stima de sine de care dai dovada. Esti cea "mica" si din toti sfintii partinti, TU esti cea care ai inteles cuvantul.
In toate postarile tale (pe care am rezistat sa le parcurg) repeti stresant "sa propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului", te obsedeaza vad. Doar atat cunosti? Si ca ziceai ca Domnul nostru Iisus Hristos nu a facut preoti, iti suna cunoscuta ideea de "punere a mainilor"?
Subiectul lansat, referitor la o femeie preot, e prea absurd pentru a merita un raspuns.

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04