Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Daniel, eu nu sunt o sfanta, deacord, dar ceea ce a zis Iisus stiu pentru ca a ajuns Cuvantul Evangheliei Sale si la urechile mele, dupa cum a fost voia Lui, ca sa nu pot zice ca nu am stiut. Iti spune ceva acest lucru, ca Iisus a zis sa se propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului ca nimeni sa nu mai poata zice ca nu a stiut? Iti zice ceva faptul ca Iisus a multumit Tatalui pentru ca a bine-voit sa dezvaluie toate acestea tocmai celor mici? Suntem deacord ca eu sunt mica, asa-i? Iata ca indeplinesc toate criteriile cerute
Si stau sa ma intreb, daca numai sfintii pot sti ce a zis Iisus, tu de unde stii ca nu a zis ceea ce am afirmat eu? Lasand la o parte faptul ca nu de la mine le-am inventat ci sunt scrise intr-o carte numita Evanghelia dupa Ioan, Matei ect 
|
Pai, dupa cum a spus si Daniel, asemeni tie, multi se lauda cu intelegerea Evangheliei, si daca stam si ne uitam... cate erezii, cate secte, cata sminteala. Tind sa cred ca nu incerci decat sa obtii o confirmare la stima de sine de care dai dovada. Esti cea "mica" si din toti sfintii partinti, TU esti cea care ai inteles cuvantul.
In toate postarile tale (pe care am rezistat sa le parcurg) repeti stresant "sa propovaduiasca Evanghelia pana la capatul pamantului", te obsedeaza vad. Doar atat cunosti? Si ca ziceai ca Domnul nostru Iisus Hristos nu a facut preoti, iti suna cunoscuta ideea de "punere a mainilor"?
Subiectul lansat, referitor la o femeie preot, e prea absurd pentru a merita un raspuns.