Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Eu nu iti contrazic chiar toate greselile, Catalin. Nu am chef de asa ceva.
Nu iti baza credinita pe ceea ce nu iti contrazic eu!
Bazeaza-ti credinta pe ceea ce afirm eu. Pentru ca doar ceea ce afirm este adevarul. Nu si ceea ce nu contrazic.
Iar eu NU am afirmat niciodata ca vorbirea in limbi este DOAR rugaciune.
Asadar sa nu crezi asa ceva, pentru ca nu este adevarat.
P.S. Vezi ca in postarea ta ai multe alte greseli. Nu ti le contrazic pe toate. Dar asta nu le face, in mod automat, adevarate.
|
Eu am spus ca apreciez ca tu ai calitatea sa iti schimbi conceptiile, in functie de adevarul descoperit (desi tu negi ca ti-ai schimba conceptiile), dar e foarte ciudat ce faci, ca negi ceea ce ai spus chiar tu acum doar cateva zile. Nu ai spus exact acele cuvinte, pentru ca eu le-am spus, dar ai sustinut acel lucru, nu doar intr-un loc sau doua, ci in aproape toate mesajele de pana acum. Si nu doar ca ai sustinut ca e doar rugaciune, dar m-ai si persiflat si acuzat cand eu am sustinut ca e si cunostina, proorocie si ce mai spune Sfantul Apostol. Nu tu ai scris aceste lucruri, cu doar cateva zile in urma?
https://www.crestinortodox.ro/forum/...postcount=1362 https://www.crestinortodox.ro/forum/...postcount=1366
Nu spuneai tu ca e doar rugaciune si nu scriai tu de "prosteasca si nerusinata"? Nu ai scris tu cum ar putea sa fie o proorocie, o cunostinta, o descoperire, o invatatura? Si apoi nu ai scris ca oricine intelege asta, doar eu nu pot s-o inteleg? Plus ca spun enormitati. Si apoi tot tu imi spui sa nu ne mai atacam, cand tu faceai asta. Si am dat doar un exemplu, tu ai sustinut asta chiar si cu o zi sau doua inainte sa iti dai seama ca e gresit.
Acum este evident ca la fel ai facut si cu vorbirea in limbile popoarelor, desi apoi m-ai atacat ca as minti cu nerusinare, desi tu esti cel ce nu mai recunostea.
Cum am mai spus, apreciez ca iti schimbi parerea in functie de adevar, dar nu pot sa nu fiu uimit si amuzat ca nu recunsti ce ai sustinut si imi spui tot mie ca nu vad bine. Dar daca o sa continui cu acceptarea adevarului o sa fie din ce in ce mai bine, asta e mai important decat faptul ca nu recunosti ca ai sustinut altceva.