![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu iti baza credinita pe ceea ce nu iti contrazic eu! Bazeaza-ti credinta pe ceea ce afirm eu. Pentru ca doar ceea ce afirm este adevarul. Nu si ceea ce nu contrazic. Iar eu NU am afirmat niciodata ca vorbirea in limbi este DOAR rugaciune. Asadar sa nu crezi asa ceva, pentru ca nu este adevarat. P.S. Vezi ca in postarea ta ai multe alte greseli. Nu ti le contrazic pe toate. Dar asta nu le face, in mod automat, adevarate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu spuneai tu ca e doar rugaciune si nu scriai tu de "prosteasca si nerusinata"? Nu ai scris tu cum ar putea sa fie o proorocie, o cunostinta, o descoperire, o invatatura? Si apoi nu ai scris ca oricine intelege asta, doar eu nu pot s-o inteleg? Plus ca spun enormitati. Si apoi tot tu imi spui sa nu ne mai atacam, cand tu faceai asta. Si am dat doar un exemplu, tu ai sustinut asta chiar si cu o zi sau doua inainte sa iti dai seama ca e gresit. Acum este evident ca la fel ai facut si cu vorbirea in limbile popoarelor, desi apoi m-ai atacat ca as minti cu nerusinare, desi tu esti cel ce nu mai recunostea. Cum am mai spus, apreciez ca iti schimbi parerea in functie de adevar, dar nu pot sa nu fiu uimit si amuzat ca nu recunsti ce ai sustinut si imi spui tot mie ca nu vad bine. Dar daca o sa continui cu acceptarea adevarului o sa fie din ce in ce mai bine, asta e mai important decat faptul ca nu recunosti ca ai sustinut altceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Iar Apostolul scrie clar ca vorbirea in limbi este comunicare cu Dumnezeu. Adica rugaciune. Insa eu nu am afirmat ca vorbirea in limbi este DOAR rugaciune. Nicaieri. Daca gasesti tu vreo asemenea postare, pune-o aici s-o vedem si noi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana la urma ce sustii, vorbirea in limbi este doar rugaciune sau si proorocie, invatatura etc.? Pare ca tu le separi acum, ca si cum ar fi doua feluri de vorbiri in limbi, unul rugaciune si unul mesaj catre Biserica. Asadar, ca sa o luam logic, un credincios incepea sa vorbeasca in limbi. Sustii ca putea sa se roage sau sa spuna o prorocie, o invatatura, o cunostinta etc.? Dar el oricum nu intelege ce spune, nici macar nu stie daca e rugaciune sau o proorocie, invatatura. Doar un talmaci ar putea spune. Explicatia e mult mai simpla, invatatura penticostala nu se potriveste cu ceea ce scrie in Sfanta Scriptura. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu, niciodata. Citat:
Citat:
Citat:
Invatatura ta, cum ca un credincios cand vorbeste cu Dumnezeu, il invata si ii proroceste Domnului, contrazice si Biblia si orice cugetare sanatoasa. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Tu incerci sa impaci ambele variante, de acea ajungi la ceva contradictoriu. Citat:
Citat:
Legat de faptul ca invatatura penticostala ar fi singura adevarata, sunt peste sapte miliarde de oameni care spun ca ceea ce cred ei este adevarul, desi majoritatea se insala. Tu poti sa crezi ce vrei, dar nu mai incerca sa iti impui credinta ta gresita cu agresiune si jigniri pe un forum ortodox, e evident ca noi niciodata n-o sa credem asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NICIODATA nu am afirmat ca vorbirea in limbi nu poate fi o invatatura. E doar minciuna ta. Am spus ca atunci cand omul se adreseaza lui Dumnezeu, el se roaga, NU proroceste, nu invata nu aduce o descoperire, nimic. Cand omul vorbeste cu Dumnezeu e doar rugaciune, nu poate fi vorba de proorocie sau invatatura. Asta am zis. Last edited by Penticostalul Traditional; 03.03.2018 at 08:09:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu reusesti sa pricepi ceva, intreaba omule! Nu te repezi sa crezi ce vrei tu si apoi sa pui cuvinte in gura interlocutorilor tai! Nu-i crestineste ![]() Niciodata nu am afirmat ca vorbirea in limbi e doar rugaciune. Eu am luat-o sistematic. Pentru ca asta e formatia mea. Te-am invatat in primul rand ca vorbirea in limbi e rugaciune catre Dumnezeu. Am fost extrem de atent sa nu folosesc "doar". Apoi dupa ce ti-am demonstrat biblic, logic si sistematic faptul ca vorbirea in limbi este rugaciune, am trecut mai departe: vorbirea in limbi este mesaj catre biserica. Pentru ca vorbirea in limbi este si rugaciune si mesaj. Dar tu vrei sa faci o mare VARZA. Si, din partea mea,poti sa o gatesti la ceaun cu un curcan deasupra. Si sa ma inviti la tine acasa. Pe aia o voi servi cu placere. Dar sa faci varza pe forum. Te grabesti, nu intelegi ce spune interlocutorul, nu pui intrebari de clarificare, apoi inventezi minciuni ca sa iti iasa pasienta, recidivezi in minciuna. Eu asemenea verze nu servesc, nu te supara. |
|
|||
|
|||
![]()
A douasprezecea oara. Aceeasi minciuna...
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|